Miten Samsungin Self-Repair-itsekorjausohjelmaa käytetään?

Samsung-älypuhelimen etu- ja takapuoli irrotettuna pöydällä

Samsungin Self-Repair-itsekorjausohjelman avulla voit suorittaa itse takuun ulkopuolisia korjauksia. Mikäli päätät korjata laitteesi itse itsekorjausohjeiden mukaan, ymmärrät ja hyväksyt sen, ettei laitteesi takuu ole enää voimassa ja että luovut mahdollisuudesta takuukorjaukseen. Lue lisää Self-Repair-itsekorjauksesta jäljempää.

Lisätietoja Samsungin Self-Repair-itsekorjausohjelmasta on Self-Repair-verkkosivulla, josta löytyy tietoa varaosien hankkimisesta, Self-Repair-itsekorjausoppaita ja ohjevideoita.

Voit suorittaa itse kaikkien 1.3.2021 jälkeen ostettujen jääkaappien, pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen, astianpesukoneiden, televisioiden ja tietokoneiden näyttöjen peruskorjauksia.

Voit myös korjata itse korjausoppaidemme avulla monia Samsungin mobiililaitteita, kuten Galaxy S20-, S21-, S22- ja S23-malleja sekä kaikkia uusia 1.7.2023 jälkeen julkaistuja malleja.

Tablettien ja kannettavien tietokoneiden valikoimasta on mahdollista korjata itse Galaxy Book Pro 15”-, Book Pro 360 15”-, Book2 Pro- ja Book2 Pro 360 -laitteet ja kaikki 1.7.2023 jälkeen julkaistut uudet mallit.

Huomaa: tuetut mallit voivat vaihdella maittain.

Huomaa: Self-Repair Assistant -sovellus tukee vain älypuhelinten korjauksia, ja se on ladattavissa vain sellaisiin älypuhelinmalleihin, jotka voidaan korjata Self-Repair-itsekorjausohjelmassa.

Voit ladata Self-Repair Assistant -sovelluksen Galaxy Storesta ja kalibroida sillä korjaamasi tuotteet.

Voit ladata Self-Repair Assistant -sovelluksen Galaxy Storesta.

Vaihtoehtoisesti:

1 Avaa Galaxy Store

2 Etsi Self-repair Assistant -sovellus

3 Napauta latauskuvaketta Self Repair Assistant -sovelluksen vieressä

4 Avaa ladattu sovellus

5 Lue näytöllä esitetyt tiedot ja anna sitten sovellukselle tarvittavat oikeudet valitsemalla Jatka