Galaxy S23 Ultra, S23+ ja S23 verrattuna toisiinsa

Ota selvää, mikä Galaxy-malli sopii sinulle parhaiten. Galaxy S23 -malleissa on mahtavia ominaisuuksia. Tekoälyyn perustuva yökuvaus takaa, että yksityiskohtaiset kuvat ja videot ovat kirkkaita, selkeitä ja värikkäitä jopa pimeässä.

Kameran linssi takaa selkeät kuvat vähentämällä hajavaloa.

Kaikki Galaxy S23 -mallit ovat myös ensimmäisiä Galaxy-älypuhelimia, joissa on uusi Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy -suoritin. Se tarkoittaa, että ne takaavat aina ylivoimaisen nopeuden ja uskomattoman suorituskyvyn.

Tämän yhteenvedon tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan oikea Galaxy S23 -malli. Tutustu näiden kolmen mallin tärkeimpiin teknisiin ominaisuuksiin*.

Valitse aihe ja siirry haluamaasi kategoriaan.

Huomautus: Taulukot näkyvät parhaiten, kun älypuhelin on pystyasennossa.

Malli

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Design

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Mitat (KxLxP)

163,4 x 78,1 x 8,9 mm

157,8 x 76,2 x 7,6 mm

146,3 x 70,9 x 7,6 mm

Paino

233 g

195 g

168 g

Saatavilla olevat värit

Cream, Green, Lavender, Phantom Black

Vain Samsung-verkkokaupassa:

Graphite, Lime, Red, Sky Blue

Cream, Green, Lavender,

Phantom Black

Vain Samsung-verkkokaupassa:

Graphite, Lime

Cream, Green, Lavender, Phantom Black

Vain Samsung-verkkokaupassa:

Graphite, Lime

Näyttö

Kestävyys: Galaxy S23 -sarjassa on ensimmäistä kertaa Corning Gorilla® -lasi Victus® 2. Sen valmistuksessa on käytetty noin 22 % kierrätettyjä materiaaleja. Lisäksi jokaisen Galaxy S23 -älypuhelimen moderni ulkopakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä paperista.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Display

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Näytön koko¹

17,31 cm / 6,8 tuumaa

(täysi suorakaide)

16,65 cm / 6,6 tuumaa

(täysi suorakaide)

15,50 cm / 6,1 tuumaa

(täysi suorakaide)

Näytön resoluutio

3.088 x 1.440 (Quad HD+)

2.340 x 1.080 pikseliä (FHD+)

2.340 x 1.080 pikseliä (FHD+)

Näytön tyyppi

Infinity-O,

Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O,

Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O,

Dynamic AMOLED 2X

Materiaali

Gorilla® Glass Victus® 2

Gorilla® Glass Victus® 2

Gorilla® Glass Victus® 2

Pikselitiheys

500 ppi

500 ppi

425 ppi

Kamera

Verrattuna Galaxy S22 -sarjaan Galaxy S23 -älypuhelimien kamerat ovat vieläkin kehittyneempiä. Älykäs pikselitunnistin mukautuu paremmin vaikeisiin valo-olosuhteisiin yökuvatilan ansiosta ja kameran linssi vähentää hajavaloa tarkentaen kuvia. Sarjan huippumallissa Galaxy S23 Ultrassa on 200 megapikselin laajakulmakamera.

Muita K17-kameran huippuominaisuuksia:

• kohteen tunnistus
  • stereosyvyyskartta (selkeämmät kohteen yksityiskohdat muotokuvissa)
  • ISP (image signal processing) -algoritmi

Kehittynyt kohteen tunnistava tekoäly analysoi yksittäisen kuvan yksityiskohdat. Se tekee jopa hienoimmat kasvojen piirteet näkyviksi.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Kamera

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Etukamera

12 MP:n selfie-kamera

12 MP:n selfie-kamera

12 MP:n selfie-kamera

Takakamera ja zoomaus

12 MP:n ultralaajakulmakamera

200 MP:n laajakulmakamera

10 MP:n teleobjektiivikamera

100 X Space Zoom

12 MP:n ultralaajakulmakamera

50 MP:n laajakulmakamera

10 MP:n teleobjektiivikamera

30 X Space Zoom

12 MP:n ultralaajakulmakamera

50 MP:n laajakulmakamera

10 MP:n teleobjektiivikamera

30 X Space Zoom

Tallennustila ja suoritin

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy8 on Galaxy S23 -mallien uusi suoritin. Siinä on täysin uusi suorittimen mikroarkkitehtuuri ja seuraavat suorituskyvyn parannukset:

• CPU (pääsuoritin) jopa 34 % tehokkaampi.
  • GPU (grafiikkasuoritin) jopa 4 % tehokkaampi.
  • NPU (tekoälysuoritin) jopa 49 % tehokkaampi.

Enemmän tehoa ja suorituskykyä pelaamiseen ja sovelluksiin.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Speicher & Prozessor

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Muisti

8 Gt / 12 Gt / 12 Gt (mallista riippuen)

8 Gt

8 Gt

Muistitila²

256 Gt / 512 Gt / 1 Tt

(mallista riippuen)

256 Gt / 512 Gt

(mallista riippuen)

128 Gt / 256 Gt

(mallista riippuen)

Muistin laajennus

Muistin laajennus ei mahdollista

Suoritin

1x 3,36 GHz + 4x 2,8 GHz + 3x 2,0 GHz,

4 nm 64-bittinen 8-ytiminen, Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy (SM8550)

1 x 3,36 GHz + 4 x 2,8 GHz + 3 x 2,0 GHz,

4 nm 64-bittinen 8-ytiminen, Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy (SM8550)

1 x 3,36 GHz + 4 x 2,8 GHz + 3 x 2,0 GHz,

4 nm 64-bittinen 8-ytiminen, Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy (SM8550)

Akku ja lataus

Galaxy S23 Ultran 5000 mAh:n akku mahdollistaa seuraavat käyttöajat:

• jopa 49 tuntia puheaikaa (4G)
  • jopa 25 tuntia Internetin käyttöä (4G)
  • jopa 25 tuntia Internetin käyttöä (WLAN)
  • jopa 99 tuntia musiikin toistoa
  • jopa 26 tuntia videoiden toistoa.

Todellinen akun käyttöaika voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötottumusten ja muiden tekijöiden vaikutuksesta.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Akku & Laden

Galaxy S23 Ultra
(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Akku

5 000 mAh, sisäänrakennettu

4 700 mAh, sisäänrakennettu

3 900 mAh, sisäänrakennettu

Latausliitäntä

USB 3.2 (C-tyyppi)

USB 3.2 (C-tyyppi)

USB 3.2 (C-tyyppi)

Induktiivinen lataus

Induktiivinen lataus (15 W)

Induktiivinen lataus (15 W)

Induktiivinen lataus (15 W)

Pikalataus

Pikalataus³ (45 W)

Pikalataus³ (45 W)

Pikalataus³ (25 W)

Ohjelmisto ja verkko

Jotta Galaxy S23 -sarjan käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä One UI- ja Android-käyttöjärjestelmän päivitykset tarjotaan jopa neljäksi vuodeksi ja tietoturvapäivitykset viideksi vuodeksi.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Software & Netzwerk

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Käyttöjärjestelmä (ex works)

Android 13.0 (One UI 5.1)

Android 13.0 (One UI 5.1)

Android 13.0 (One UI 5.1)

SIM-kortti (tyyppi)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Kaksi SIM-korttia (SIM 1 + SIM 2 tai SIM 1 + eSIM)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Kaksi SIM-korttia⁴ (SIM 1 + SIM 2 tai SIM 1 + eSIM)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Kaksi SIM-korttia⁴ (SIM 1 + SIM 2 tai SIM 1 + eSIM)

WLAN

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz),
Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz),
Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

NFC

Kyllä

Kyllä

Kyllä

5G

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Ominaisuudet

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+ und S23 im Vergleich - Features

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S23+

(SM-S916B)

Galaxy S23

(SM-S911B)

Erikoisominaisuudet

Vision Booster, Expert RAW, S Pen (Bluetooth-yhteydellä), Camera KI (optimoitu yökuvaus),

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, 120 Hz:n näyttö,

IP-suojaus: IP68**

Vision Booster, Expert RAW, Camera KI (optimoitu yökuvaus),

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, 120 Hz:n näyttö,

IP-suojaus: IP68**

Vision Booster, Expert RAW, Camera KI (optimoitu yökuvaus),

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, 120 Hz:n näyttö,

IP-suojaus: IP68**

Toimitussisältö

Datakaapeli (USB-C – USB-C, 3A -kaapeli), latausasematyökalu, pika-aloitusopas, S Pen.

Huomautus: Näytössä ei ole suojakalvoa.

Datakaapeli (USB-C – USB-C, 3A -kaapeli), latausasematyökalu, pika-aloitusopas.

Huomautus: Näytössä ei ole suojakalvoa.

Datakaapeli (USB-C – USB-C, 3A -kaapeli), latausasematyökalu, pika-aloitusopas.

Huomautus: Näytössä ei ole suojakalvoa.

Lisätietoja teknisistä ominaisuuksista on kunkin älypuhelinmallin tuotesivulla. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista.

1 Näytön diagonaali mitattuna koko suorakaiteesta ja huomioimatta pyöristettyjä kulmia. Käytettävissä olevaa näyttöaluetta pienentää myös etukameran alue.

2 Käytettävissä oleva tallennustila on ilmoitettua pienempi johtuen tallennustilasta, jonka käyttöjärjestelmä ja ohjelmisto vaativat laitteen käyttöön.

3 Käytettävissä vain toimitukseen sisältyvällä tai lisävarusteena hankittavalla Samsung-pikalaturilla (mallikohtainen). Arvot voivat vaihdella lataustason, puhelimen asetusten, ympäristön olosuhteiden ja käytettävien toimintojen mukaan.

Vaikka käytössä olisi kaksi SIM-korttia, mobiilidataa käytetään vain yhden SIM-kortin kautta. Näin ollen molemmat tilit käyttävät vain datakäyttöön osoitettua SIM-korttia.

5 Galaxy S23 Ultra-, Galaxy S23+- ja Galaxy S23 -puhelimien Dynamic AMOLED -näytöllä on VDE Germanyn 100 % Mobile Colour Volume -sertifikaatti DCI-P3-väritilassa. Se tarkoittaa, että näytön sisältö ei näytä haalistuneelta ja sen värit ovat eloisat riippumatta eri valo-olosuhteista. Näyttö saavuttaa jopa 1 750 nitsin huippukirkkauden ja säätää kontrastia digitaalisen sisällön tummien ja kirkkaiden alueiden välillä niin, että uskomattoman kuvanlaadun kontrastisuhde on 3 000 000:1.

6 Expert RAW -tila tuottaa selkeitä ja yksityiskohtaisia korkean resoluution kuvia RAW-muodossa. Se edellyttää erillisen Expert RAW -sovelluksen lataamista yhteensopiviin Galaxy-älypuhelimiin. Sovellus on saatavilla maksutta Galaxy Store -sovelluskaupasta.

7 Kameran tekoäly päättää, mitkä asetukset tuottavat kirkkaita ja selkeitä kuvia. Yökuvauksen ansiosta se voi lisätä syvyyttä ja tarkkuutta kuviisi ja videoihisi jopa yöllä.

8 Uusi Snapdragon-suoritin voi tuottaa mahtavan pelikokemuksen älykkään suoritustehon ja runsaan akun käyttöajan ansiosta. Se takaa nopean ja sujuvan toiminnan lähes joka tilanteessa.

* Kaikki tämän sivun tekniset tiedot ja kuvaukset voivat vaihdella tuotteen todellisista teknisistä tiedoista ja kuvauksista. Samsung varaa oikeuden muuttaa tätä asiakirjaa ja siinä kuvattuja tuotteita milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Kaikki tässä asiakirjassa mainitut toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot, käyttöliittymät ja muut tuotetiedot, mukaan lukien näihin rajoittumatta tuotteen hyödyt, muotoilu, hinta, osat, suorituskyky, saatavuus ja tuoteominaisuudet, voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Toimituksen sisältö voi vaihdella mallista riippuen.

** Suojaus jatkuvassa upottamisessa 1,5 metrin veden syvyyteen 30 minuutiksi vain kirkkaassa vedessä. Ei suojausta suolavedeltä tai muilta nesteiltä, erityisesti saippuavedeltä, alkoholilta ja/tai lämmitetyiltä nesteiltä. SIM-kortin/muistikortin pidikkeen on oltava aina täysin laitteen sisällä, jotta vesi ei pääse laitteen sen kautta.

Saattaa sisältää virheitä ja muutoksia – Kaikki tiedot ilman takuuta, tila: 02/2023.