Kuinka selfie otetaan Samsung Galaxy Z Flip5 FlexCamilla

Yksi uuden Galaxy Z Flip5:n monista eduista on nopea ja helppo pääsy puhelimen FlexCam-kameraan (kamera suurella kansinäytöllä), jotta voit ottaa nopean selfie-kuvan avaamatta puhelinta. Flex-ikkuna antaa sinulle tosiaikaisen esikatselun, kun tallennat korkealaatuista sisältöä FlexCamilla eri kulmista.

Tyttö ottaa selfien ruskean koiran kanssa käyttäen FlexCamia.

Näin voit helposti käynnistää ja sulkea FlexCam-toiminnon Flex-ikkunasta.

Käynnistä FlexCam

• Paina Virta-painiketta tai napauta näyttöä kahdesti herättääksesi kansinäytön. Kosketa sitten Kamera-kuvaketta ja vedä sitä kohti kansinäytön keskustaa.
Kaksoisnapauta kamerakuvaketta ja vedä sitä.
  • Tai paina nopeasti Virta-painiketta kahdesti käynnistääksesi Kamera -sovelluksen.
Kaksoisnapauta virtapainiketta.

Huomio: Kaksoisnapautustoiminnon käyttämiseksi siirry kohtaan Asetukset > Edistyneet ominaisuudet > Sivupainike ja varmista, että Kaksoisnapautus on käytössä ja Pikakäynnistyskamera on valittu.

Poistu FlexCamista

• Kun Käytä pääruudun navigointia kansinäytössä -asetus on poistettu käytöstä, poistu FlexCamista painamalla Virta-painiketta tai pyyhkäisemällä ylös näytön vasemmasta alakulmasta.
Pyyhkäise ylöspäin vasemmasta alakulmasta poistuaksesi FlexCamista.
  • Kun Käytä pääruudun navigointia kansikuvassa -vaihtoehto on käytössä, poistu FlexCamista painamalla Virta-painiketta tai Koti-painiketta vasemmassa alakulmassa.
Indikaattorirengas näyttää, missä Koti-painike sijaitsee.

Huomio: Käytä pääruudun navigointia kansikuvanäytöllä löytyy kohdasta Asetukset > Edistyneet ominaisuudet > Laboratoriot.

Kolmen FlexCam-tilan - valokuva, muotokuva ja video - avulla voit luoda upeita kuvia ja jännittäviä videoita. Voit myös mukauttaa jokaista tilaa säätämällä eri elementtejä kunkin tilan pikavalinnoissa. Katso ohjeet alla.

Huomio: Kokeile käyttää kameraa siten, että linssi on sijoitettu ylös parempien selfieiden saamiseksi.

Kuinka käyttää FlexCam-tilan kolmea ominaisuutta

• Kun käynnistät FlexCam-ominaisuuden, se avautuu oletusarvoisesti valokuvaustilaan.

• Pyyhkäise sormella vasemmalle valokuvaustilasta vaihtaaksesi videokuvaustilaan.

• Pyyhkäise sormella oikealle valokuvaustilasta vaihtaaksesi muotokuvaustilaan.
Muutetaan FlexCam-tiloja.

Huomio: Vihreä piste ilmestyy näytön oikeaan yläkulmaan kameran ollessa käynnissä.

Mukauta tilan toimintoja

• Jokaisessa tilassa napauta alasnuolta päästäksesi käsiksi ja muuttaaksesi pikavalintojen toimintoja.
FlexCam-pikavalintojen avaaminen ja sulkeminen.

Huomio: Saatavilla olevat pikavalinnat voivat sisältää ajastimen, kuvasuhteen, liikkuvan valokuvan, värisävyn ja kuvaustavan. Nämä voivat vaihdella käytössä olevan kuvaustilan mukaan.

Jos käynnistät FlexCam-sovelluksen puhelimesi suljettuna ja avaat sitten puhelimen, se vaihtaa joustotilaan.

3 erilaista kuvakulmaa Galaxy Flip 5 FlexCamista Flex-tilassa
  • FlexCam-takakameralla saa korkealaatuisempia kuvia kuin etukameralla.

• Flex-tila mahdollistaa kuvaamisen eri kulmista.

• Voit luoda omia tyylikkäitä valokuvia ja videoita pitämällä laitetta kädessä tai asettamalla sen tasaiselle pinnalle ja säätämällä flex-ikkunan (kansinäyttö) kulmaa.

Huomio: Joustotila toimii yleensä noin 75-115 asteen välillä, mutta se voi toimia myös laajemmalla alueella kuin keskimäärin.

Voit ottaa selfien Galaxy Z Flip5 FlexCamilla kahdella tavalla - joko napauttamalla näyttöä tai käyttämällä tallennuskuvaketta. Noudata alla olevia ohjeita käyttääksesi kumpaakin menetelmää.

Kosketa näyttöä

Aktivoi FlexCam ja napauta sitten näyttöä.

Ottaa selfien FlexCamilla.

Käytä suljinpainiketta

Aktivoi FlexCam.

Napauta alas-nuolta > Napauta kuvaketta kuvan ottamiseksi > ruudun keskikohtaa > Tallenna (valkoinen ympyräkuvake).

FlexCam-suljinpainikkeen käyttö.

Jos haluat siirtää Capture-kuvakkeen näytön toiselle puolelle, kosketa ja pidä Capture-kuvaketta ja liu'uta sitten sormeasi näytön yli.

FlexCam-tallennuskuvakkeen siirtäminen.

Huomautukset:

• Voit myös ottaa valokuvia äänikomennoilla tai kämmenen pyyhkäisyllä.
  • Aktivoi jompikumpi vaihtoehto siirtymällä kohtaan Kamera > Asetukset > Kuvaustavat.