Kuinka Tulkki-sovellus asennetaan ja kuinka sitä käytetään Galaxy S24:ssä

Tulkki-sovellus Galaxy S24:ssä mahdollistaa käyttäjille keskustelun ilman kielimuureja ja tekee kommunikoinnista helpommin saavutettavaa eri kielitaustoista tuleville henkilöille.

Kaksi puhujaa käyttää Tulkki-sovellusta kommunikointiin

Kuinka Tulkki-sovellusta käytetään

Tulkki kääntää kasvokkain käytävät keskustelut reaaliajassa ja sitä voidaan käyttää monissa tilanteissa sekä liike-elämässä että henkilökohtaisissa tarkoituksissa.

Huomio: Näytön alaosa koskee sinua ja yläosa koskee henkilöä, jonka kanssa puhut.

Käännöksen asennus ja käyttö

Huomiot:

• Julkaisuhetkellä tuetaan 13 kieltä (17 aluetta), myöhemmin lisätään lisää kieliä.
  • Tuetut kielet (Alueet)
    Kiina (yksinkertaistettu), englanti (Intia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), ranska, saksa, hindi, italia, japani, korea, puola, portugali (Brasilia), espanja (Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), thai, vietnam.
Pikavalikkopaneeli Pikavalikkopaneeli

Vaihe 1. Avaa Pikavalikkopaneeli > Valitse Tulkki.

Tulkki-sovelluksen aloitusnäyttö Tulkki-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 2. Napauta alhaalla olevaa mikrofonikuvaketta kielen vieressä valitaksesi käyttämäsi kielen > Napauta ylhäällä olevaa mikrofonikuvaketta kielen vieressä valitaksesi toisen puhujan käyttämän kielen.

* Napauta Lisää kieliä, jos tarvitset lisää vaihtoehtoja.

* Salli mikrofonin käyttö, jos ilmestyy ponnahdusikkuna.

Yläosa näytöstä on käännetty toisen puhujan suuntaan Yläosa näytöstä on käännetty toisen puhujan suuntaan

Vaihe 3. Napauta Muuta näkymätilaa -kuvaketta kääntääksesi näytön yläosan toisen puhujan suuntaan > Napauta Mikrofoni -kuvaketta edessäsi ja puhu.

* Sovellus kääntää ääneen sen, mitä sanot, ja näyttää transkription alkuperäiskielelläsi sekä kirjallisen käännöksen toisen henkilön kielellä.

Viimeaikainen käännöshistoria

Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta valittu Tulkki-sovelluksessa Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta valittu Tulkki-sovelluksessa

Vaihe 1. Siirry Tulkki-sovellukseen > Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta (kolme pystysuoraa pistettä) > Valitse Viimeis.

Viimeisimmät käännökset Viimeisimmät käännökset

Vaihe 2. Pyyhkäise ylös löytääksesi haluamasi käännöksen > Napauta Kopioi -kuvaketta kopioidaksesi transkriptoidun käännöksen tai napauta Toista -kuvaketta kuunnellaksesi kuultavan käännöksen.

* Käännökset poistetaan 24 tunnin kuluttua.

Muut asetukset

Viimeisimmät ja Asetukset vaihtoehdot Tulkki kohdalla Viimeisimmät ja Asetukset vaihtoehdot Tulkki kohdalla

Vaihe 1. Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta (kolme pystysuoraa pistettä) > Valitse Asetukset.

Tulkki-asetusten näyttö Tulkki-asetusten näyttö

Vaihe 2. Mukauta asetuksia valitsemalla Kielipaketit käännöstä varten, Puhetyylit tai Puhu napauttamalla.

Huomiot:

• Kun Puhu napauttamalla -ominaisuus on käytössä, molempien puhujien on napautettava omaa mikrofonikuvakettaan joka kerta kun he puhuvat.
  • Kun Puhu napauttamalla -ominaisuus on poistettu käytöstä, ensimmäisen puhujan napautettua Mikrofoni-kuvaketta ja lopetettua puhumisen, toisen henkilön mikrofoni aktivoituu automaattisesti tämän jälkeen kun hän on lopettanut puhumisen.