Galaxy AI -ominaisuuksien ohjelmistojen lataaminen ja asentaminen

Galaxy AI -ominaisuudet Galaxy S23 Ultra-, Tab S9-, Z Flip5- ja Z Fold5 -laitteissa

Mullistavat Galaxy AI -ominaisuudet ovat nyt helposti saatavilla useissa laitteissa Galaxy S24 -sarjan lisäksi, kuten Galaxy S23 Ultra-, S23+-, S23-, S23 FE-, Z Fold5-, Z Flip5-, Tab S9 Ultra-, Tab S9+- ja Tab S9 -laitteissa. Tutustu, miten voit hyödyntää näitä huippuluokan Galaxy AI -ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Ohjelmiston päivittäminen

Jos haluat käyttää Galaxy AI -ominaisuuksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon. Voit saada puhelimeesi ponnahdusilmoituksen, jossa sinua kehotetaan lataamaan ja asentamaan päivitys. Voit myös päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston manuaalisesti noudattamalla seuraavia ohjeita:

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Valitse Lataa ja asenna.

Siirry kohtaan Asetukset Ohjelmistopäivitys Siirry kohtaan Asetukset Ohjelmistopäivitys
Valitse Lataa ja asenna Valitse Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Huomaa: Toiminnoissa saattaa olla malli-/aluekohtaisia eroavaisuuksia.

Galaxy AI -ominaisuuksien käyttäminen

Ympyröi ja hae

Ympyröi ja hae on Google-pohjainen ominaisuus, joka mahdollistaa nopean tiedonhaun siitä, mitä näet näytölläsi ilman sovellusten vaihtamista tai hakukyselyn kirjoittamista. Etsi kuvia, videoita tai tekstiä yksinkertaisella eleellä sormellasi tai S Penillä.
Galaxy AI – Ympyröi ja hae -ominaisuus Galaxy AI – Ympyröi ja hae -ominaisuus

Live Translate

Live Translate -ominaisuus kääntää puhelut reaaliajassa suoraan laitteellasi. Se on kuin oma henkilökohtainen kääntäjäsi, joka helpottaa viestintää eri kielillä.
Galaxy AI – Live Translate -ominaisuus Galaxy AI – Live Translate -ominaisuus

Photo Assist

Kun muutat kuvissa olevien kohteiden kokoa, poistat niitä tai muutat niiden sijaintia, generatiivinen muokkaus- tai Photo Assist -ominaisuus auttaa luomaan kuvan uudelleen tai viimeistelemään sen luonnollisella tavalla.
Galaxy AI – Photo Assist -ominaisuus Galaxy AI – Photo Assist -ominaisuus

Huomaa: Live-käännös ei ole käytettävissä Tab S9:ssä (Wi-Fi)

Chat Assist

Tekoälypohjainen Chat/Writing Assist auttaa kääntämään keskustelun sekä parantamaan kirjoitustyyliä, oikeinkirjoitusta tai kielioppia. Et jää koskaan sanattomaksi lähettäessäsi viestejä liikkeessä ollessasi.
Galaxy AI – Chat Assist -ominaisuus Galaxy AI – Chat Assist -ominaisuus

Note Assist

Muistiinpanojen käyttötarkoituksesta riippumatta Note Assist -ominaisuus on suunniteltu parantamaan ja yksinkertaistamaan ajatuksiasi, luettelojasi ja muistutuksiasi joko automaattisen muotoilun, yhteenvetojen ja käännösten avulla.
Galaxy AI – Note Assist -ominaisuus Galaxy AI – Note Assist -ominaisuus

Browsing Assist

Kätevä Browsing Assist tekee yhteenvedon verkkosivulla olevista artikkeleista tai kääntää niitä, mikä auttaa sinua säästämään aikaa ja tekee verkon selaamisesta entistäkin helpompaa.
Galaxy AI – Browsing Assist -ominaisuus Galaxy AI – Browsing Assist -ominaisuus

Transcribe Assist

Transcribe Assist on käytettävissä Voice Recorder -sovelluksen kautta. Se tallentaa puhetta sekä luo transkription puheesta, mikä voi helpottaa esimerkiksi pöytäkirjojen laatimista ja asiakirjojen kirjoittamista. Ominaisuudella voi myös tehdä yhteenvedon tallenteesta.
Galaxy AI – Transcribe Assist -ominaisuus Galaxy AI – Transcribe Assist -ominaisuus

Interpreter

Kommunikoi ilman kielimuuria Interpreter-sovelluksen avulla. Sovellusta voi käyttää lukuisissa tilanteissa sekä työ- että yksityistarkoituksissa.
Galaxy AI – Interpreter-ominaisuus Galaxy AI – Interpreter-ominaisuus

Instant Slow-mo

Toista muistoja ja hidasta mitä tahansa videon osaa Instant Slow-mo -ominaisuuden avulla. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda hidastettuja videoleikkeitä, joita voit kelata eteen- ja taaksepäin. Kun painat pitkään mitä tahansa galleriassasi olevaa videota, sitä näytetään hidastettuna.
Galaxy AI – Instant Slow-mo -ominaisuus Galaxy AI – Instant Slow-mo -ominaisuus

Huomaa: Instant Slow-mo ei ole saatavilla S23 FE -laitteessa.