Kuinka yhdistän Note9-laitteeni näyttöön käyttämällä DeX:iä?

Samsung DeX:in avulla voit käyttää älypuhelintasi tietokoneen tavoin yhdistämällä mobiililaitteesi ulkoiseen näyttöön, kuten TV tai monitori.

Huomaa: Käytä vain alkuperäisiä Samsung DeX -tuettuja lisävarusteita kolmannen osapuolen sovelluksista aiheutuvien suorituskykyongelmien ja toimintahäiriöiden välttämiseksi.

Voit yhdistää älypuhelimesi ulkoiseen näyttöön kolmella tavalla.

DeX-kaapeliNapsauta Laajentaaksesi

DeX-kaapeli on helpoin tapa yhdistää Note9 näyttöön, koska se tapahtuu käyttämällä yhtä kaapelia.

DeX-kaapeli
1 Kytke kaapeli Note9-laitteeseesi.
2 Kytke kaapelin toinen pää televisioon tai ulkoiseen näyttöön.

Näytölle tulee näkyviin kaksi vaihtoehtoa:

Käynnistä Samsung DeX: Mobiililaitteen näyttö sammuu ja tulee näkyviin liitetyn television tai monitorin näytöllä työpöytätilassa. Käytä laitettasi näytön ohjaamiseen.

Samsung DeX -kosketuslevy

Vaihda näytön peilaukseen: Note9-laitteen sisältö peilataan liitetylle näytölle.

Samsung DeX -näytönpeilaus

HDMI-adapteri (USB Type-C – HDMI) Napsauta Laajentaaksesi

Voit liittää Note9-laitteesi ulkoiseen näyttöön myös HDMI-adapterilla tai multiport-adapterilla.

USB Type C– HDMI -adapteri
USB – HDMI -multiport-adapteri
1 Kytke Note9 adapteriin.
2 Kytke adapterin televisioon tai monitoriin.

Näytölle tulee näkyviin kaksi vaihtoehtoa:

Käynnistä Samsung DeX: Mobiililaitteen näyttö sammuu ja tulee näkyviin liitetyn television tai monitorin näytöllä työpöytätilassa. Käytä laitettasi näytön ohjaamiseen.

Samsung DeX -kosketuslevy

Vaihda näytön peilaukseen: Note9-laitteen sisältö peilataan liitetylle näytölle.

Samsung DeX -näytönpeilaus
DeX PadNapsauta Laajentaaksesi
1 Kytke DeX Pad virtalähteeseen.
2 Kytke HDMI-kaapeli DeX Padin HDMI-porttiin ja kaapelin toinen pää television tai monitorin HDMI-porttiin.
Kytke HDMI-kaapeli DeX Padiin
3 Kytke älypuhelin DeX Padin mobiililaitteen liittimeen (USB Type-C).
Kytke mobiililaite DeX Padiin

Huomaa: Varmista, että älypuhelin on on asetettu vaaka-asennossa liittimeen. Muuten DeX Pad ja älypuhelimesi voivat vaurioitua.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.