Kuinka yhdistän Note9-laitteeni näyttöön käyttämällä DeX:iä?

Samsung DeX:in avulla voit käyttää älypuhelintasi tietokoneen tavoin yhdistämällä mobiililaitteesi ulkoiseen näyttöön, kuten TV tai monitori.

Huomaa: Käytä vain alkuperäisiä Samsung DeX -tuettuja lisävarusteita kolmannen osapuolen sovelluksista aiheutuvien suorituskykyongelmien ja toimintahäiriöiden välttämiseksi.

Voit yhdistää älypuhelimesi ulkoiseen näyttöön kolmella tavalla.

DeX-kaapeli on helpoin tapa yhdistää Note9 näyttöön, koska se tapahtuu käyttämällä yhtä kaapelia.

DeX-kaapeli
1 Kytke kaapeli Note9-laitteeseesi.
2 Kytke kaapelin toinen pää televisioon tai ulkoiseen näyttöön.

Näytölle tulee näkyviin kaksi vaihtoehtoa:

Käynnistä Samsung DeX: Mobiililaitteen näyttö sammuu ja tulee näkyviin liitetyn television tai monitorin näytöllä työpöytätilassa. Käytä laitettasi näytön ohjaamiseen.

Samsung DeX -kosketuslevy

Vaihda näytön peilaukseen: Note9-laitteen sisältö peilataan liitetylle näytölle.

Samsung DeX -näytönpeilaus

Voit liittää Note9-laitteesi ulkoiseen näyttöön myös HDMI-adapterilla tai multiport-adapterilla.

USB Type C– HDMI -adapteri
USB – HDMI -multiport-adapteri
1 Kytke Note9 adapteriin.
2 Kytke adapterin televisioon tai monitoriin.

Näytölle tulee näkyviin kaksi vaihtoehtoa:

Käynnistä Samsung DeX: Mobiililaitteen näyttö sammuu ja tulee näkyviin liitetyn television tai monitorin näytöllä työpöytätilassa. Käytä laitettasi näytön ohjaamiseen.

Samsung DeX -kosketuslevy

Vaihda näytön peilaukseen: Note9-laitteen sisältö peilataan liitetylle näytölle.

Samsung DeX -näytönpeilaus
1 Kytke DeX Pad virtalähteeseen.
2 Kytke HDMI-kaapeli DeX Padin HDMI-porttiin ja kaapelin toinen pää television tai monitorin HDMI-porttiin.
Kytke HDMI-kaapeli DeX Padiin
3 Kytke älypuhelin DeX Padin mobiililaitteen liittimeen (USB Type-C).
Kytke mobiililaite DeX Padiin

Huomaa: Varmista, että älypuhelin on on asetettu vaaka-asennossa liittimeen. Muuten DeX Pad ja älypuhelimesi voivat vaurioitua.