Kuvan tallentaminen videoruudusta

Galaxy-laitteella voit tallentaa yksittäisen kuvan videoruusta helposti ja nopeasti, jotta et koskaan jää paitsi hetkestäkään.

Kuva Galaxy-laitteesta ja video- ja muokkauskuvakkeista.

Tallenna kuva videosta Galaxy-laitteella toimimalla seuraavasti:

Kuva galleriakuvakkeesta aloitusnäytössä. Kuva galleriakuvakkeesta aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Avaa Galleria-sovellus.

Kuva galleriasta video valittuna. Kuva galleriasta video valittuna.

Vaihe 2. Valitse video napauttamalla.

Kuva videosta ruutunäkymässä. Kuva videosta ruutunäkymässä.

Vaihe 3. Vieritä videon ruutuja ja etsi kuva, jonka haluat tallentaa.

Kuva videosta ruudun tallennuskuvake korostettuna. Kuva videosta ruudun tallennuskuvake korostettuna.

Vaihe 4. Valittuasi tallennettavan ruudun napauta tallennuskuvaketta. Ruutu tallennetaan automaattisesti Galleriaan.

Kuva videosta valitun tallennetun kuvan esikatselu korostettuna. Kuva videosta valitun tallennetun kuvan esikatselu korostettuna.

Vaihe 5. Näytön vasempaan alalaitaan tulee näkyviin valitun kuvan esikatselukuva. Näytä kuva napauttamalla.

Kaikkien ruudun tallennusten näyttäminen

Voit katsella kaikkia ruudun tallenuksia siirtymällä Galleriaan ja noudattamalla näitä ohjeita.

Kuva galleriasta albumiet korostettuna. Kuva galleriasta albumiet korostettuna.

Vaihe 1. Valitse "Albumit".

Kuva albumeista Näytä kaikki korostettuna. Kuva albumeista Näytä kaikki korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Näytä kaikki".

Kuva albumeista, mukaan lukien videotallenteet. Kuva albumeista, mukaan lukien videotallenteet.

Vaihe 3. Näkyviin tulevat kaikki albumit ja ruudun tallennukset löytyvät kansiosta "Videotallenteet".

Etkö löytänyt etsimääsi?