Muistikortin asettaminen, poistaminen ja alustaminen Galaxy-älypuhelimessa

Ota haluamasi määrä kuvia ja tallenna kaikki haluamasi tiedot asentamalla muistikortti. Vain muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia muistitilan ongelmista Galaxy-älypuhelimessasi.

Tarvitset Galaxy-puhelimen mukana toimitetun avauspiikin muistikorttipaikan avaamiseen.

Avauspiikki

Muistikortin asettaminen paikoilleenNapsauta Laajentaaksesi

Jotkut muistikortit eivät välttämättä ole täysin yhteensopivia laitteesi kanssa. Varmista, että käytät yhteensopivaa korttia vaurioiden välttämiseksi.

1 Avaa muistikorttipidike työntämällä avauspiikki kohtisuorassa reikään.
2 Vedä pidike varovasti ulos kolosta.
3 Aseta muistikortti pidikkeeseen kullanväriset kosketuspinnat alaspäin pidikkeen muodon mukaisesti.
4 Paina muistikortti varovasti kiinni pidikkeeseen.
5 Työnnä pidike takaisin koloon.
Työnnä pidike sisään

Asetettuasi muistikortin laitteeseen tiedostohakemisto tulee näkyviin kansioon Omat tiedostot, SD-kort.

Huomaa: Korttipidikkeen sijainti vaihtelee eri Galaxy-malleissa.

Muistikortin poistaminenNapsauta Laajentaaksesi

Poista muistikortti käytöstä ennen sen poistamista laitteesta.

1 Valitse Asetukset ja napauta "Laitteen ylläpito" tai "Laitteen hoito".
Valitse Asetukset ja napauta Laitteen ylläpito
2 Napauta "Tallennustila".
Napauta Tallennustila
3 Napauta "Lisää" ja valitse "Tallennusasetukset".
Napauta Lisää ja valitse Tallennusasetukset
4 Napauta "SD-kort." ja "Poista käytöstä".
Napauta SD-kort. ja Poista käytöstä

Sitten:

5 Avaa muistikorttipidike työntämällä avauspiikki kohtisuorassa pidikkeen reikään.
6 Vedä pidike varovasti ulos kolosta.
7 Irrota muistikortti.
8 Työnnä pidike takaisin pidikkeen koloon.

Huomaa: Älä poista muistikorttia laitteen siirtäessä tietoja.

Muistikortin alustaminenNapsauta Laajentaaksesi

Ennen muistikortin alustamista muista tehdä varmuuskopiot kaikista tärkeistä muistikortille tallennetuista tiedoista.

1 Valitse Asetukset ja napauta "Laitteen ylläpito" tai "Laitteen hoito".
Valitse Asetukset ja napauta Laitteen ylläpito
2 Napauta "Tallennustila".
Napauta Tallennustila
3 Napauta "Lisää" ja valitse "Tallennusasetukset".
Napauta Lisää ja valitse Tallennusasetukset
4 Napauta "SD-kort." ja "Alusta".
Napauta SD-kort. ja Alusta

Huomaa: Tietokoneella alustettu muistikortti ei ole välttämättä yhteensopiva laitteen kanssa.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.