Muistikortin asettaminen, poistaminen ja alustaminen Galaxy-älypuhelimessa

Ota haluamasi määrä kuvia ja tallenna kaikki haluamasi tiedot asentamalla muistikortti. Vain muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia muistitilan ongelmista Galaxy-älypuhelimessasi.

Tarvitset Galaxy-puhelimen mukana toimitetun avauspiikin muistikorttipaikan avaamiseen.

Avauspiikki

Jotkut muistikortit eivät välttämättä ole täysin yhteensopivia laitteesi kanssa. Varmista, että käytät yhteensopivaa korttia vaurioiden välttämiseksi.

1 Avaa muistikorttipidike työntämällä avauspiikki kohtisuorassa reikään.
2 Vedä pidike varovasti ulos kolosta.
3 Aseta muistikortti pidikkeeseen kullanväriset kosketuspinnat alaspäin pidikkeen muodon mukaisesti.
4 Paina muistikortti varovasti kiinni pidikkeeseen.
5 Työnnä pidike takaisin koloon.
Työnnä pidike sisään

Asetettuasi muistikortin laitteeseen tiedostohakemisto tulee näkyviin kansioon Omat tiedostot, SD-kort.

Huomaa: Korttipidikkeen sijainti vaihtelee eri Galaxy-malleissa.

Poista muistikortti käytöstä ennen sen poistamista laitteesta.

1 Valitse Asetukset ja napauta "Laitteen ylläpito" tai "Laitteen hoito".
Valitse Asetukset ja napauta Laitteen ylläpito
2 Napauta "Tallennustila".
Napauta Tallennustila
3 Napauta "Lisää" ja valitse "Tallennusasetukset".
Napauta Lisää ja valitse Tallennusasetukset
4 Napauta "SD-kort." ja "Poista käytöstä".
Napauta SD-kort. ja Poista käytöstä

Sitten:

5 Avaa muistikorttipidike työntämällä avauspiikki kohtisuorassa pidikkeen reikään.
6 Vedä pidike varovasti ulos kolosta.
7 Irrota muistikortti.
8 Työnnä pidike takaisin pidikkeen koloon.

Huomaa: Älä poista muistikorttia laitteen siirtäessä tietoja.

Ennen muistikortin alustamista muista tehdä varmuuskopiot kaikista tärkeistä muistikortille tallennetuista tiedoista.

1 Valitse Asetukset ja napauta "Laitteen ylläpito" tai "Laitteen hoito".
Valitse Asetukset ja napauta Laitteen ylläpito
2 Napauta "Tallennustila".
Napauta Tallennustila
3 Napauta "Lisää" ja valitse "Tallennusasetukset".
Napauta Lisää ja valitse Tallennusasetukset
4 Napauta "SD-kort." ja "Alusta".
Napauta SD-kort. ja Alusta

Huomaa: Tietokoneella alustettu muistikortti ei ole välttämättä yhteensopiva laitteen kanssa.