Mitä jokainen s-pen tekee ainutlaatuisesti

Se, mikä tekee Notes-sarjasta niin ikonisen: S Pen. Ja vaikka jokainen S Pen on aivan ällistyttävä, haluamme parantaa sitä vielä jokaisen julkaisun myötä. Tästä syystä Note10/10+-puhelinten S Pen on paras kaikista tähän mennessä! Ja sen ominaisuudet ja tekniset tiedot poikkeavat jossain määrin aiemmista S Pen -kynistä.

S pen -kynän ottaminen pois Note10-puhelimesta ja S Pen -kynä itse

Tukevampi kuin koskaan

Note8 ja Note9-mallien S Pen -kynät oli tehty kahdesta erillisestä osasta, malleissa Note10/Note10+ runko on yhtenäinen yhdestä kappaleesta valmistettu, mikä tekee siitä kestävämmän ja vahvemman.

Parempi akku

S Pen -kynissä on mallista Note9 alkaen käytetty Bluetooth LE (low energy) -tekniikkaa, jonka ansiosta voit käyttää etähallintaa ja muita siistejä ominaisuuksia. Bluetoothista johtuen sinun on silloin tällöin ladattava S Pen.

Mallien Note10/Note10+ S Pen -kynän lataaminen kestää hieman kauemmin kuin Note9:n, mutta sen akku myös kestää pidempään. Akku kestää 30 minuutin jatkuvaa käyttöä, ja se latautuu täyteen alle 10 minuutissa, eli aikaa ei kulu juuri lainkaan.

Mallin Note 8 S Pen -kynää ei tarvitse ladata, sillä siinä ei ole Bluetooth LE -yhteyttä.

Hauskat Bluetooth-ominaisuudet

Etähallintaominaisuus ällistytti kaikki, kun Note9 julkaistiin. Sen ansiosta voit ottaa kuvia S Pen -kynällä, ohjata PowerPoint-esityksiä, selata Galleriaa ja paljon muuta.

Note10:n/Note10+:n S Pen vie tämän ominaisuuden vielä pidemmälle lisäämällä Air Actions -eleet! Tämä S Pen havaitsee liikkeen, jolloin voit tehdä tiettyjä toimintoja.

Muuta sovellusta, ominaisuuksia tai toimintoja, joita haluat käyttää S Pen -ominaisuuden kanssa.

Vaihda ladattava sovellus:

1. Avaa ilmoituspaneeli, pyyhkäise alaspäin, napauta “S Pen air actions” -tekstiä tai avaa Settings -sovellus, napauta Advanced featuresS PenAir actions

2. Napauta Hold down Pen button to, ja valitse sovellus tai ominaisuus. Vaihda kunkin sovelluksen toiminnot avaamalla Air actions -asetusnäyttö ja valitsemalla sovellus kohdasta App actions. Voit napauttaa toimintoja napauttamalla kohteita kohdassa Pen button tai Gestures

Sovellusten tai ominaisuuksien muuttaminen S Pen -kynällä
1 Aseta käynnistettävä sovellus tai ominaisuus
2 Valitse sovellus toimintojen asettamiseksi kullekin sovellukselle
3 Aseta toiminnot kameralle ja mediasovelluksille

Huomautus: Kuten muissakin Bluetooth-laitteissa, S Pen -kynän enimmäiskantama on 10 metriä. Note8:n S Pen -kynällä ei voi käyttää etähallintaa eikä Air Actions -eleitä.

Muokkaa ja menetä sydämesi

Kukapa ei pitäisi Air-komentovalikon käyttämisestä kirjoittamiseen tai piirtämiseen? Se on Note-sarjan puhelinten perusominaisuus. Äläkä unohda PENUP-sovellusta ja sen digitaalista värityskirjaa. Voit nauttia näistä ominaisuuksista malleissa Note8, Note9 ja Note10/Note10+.

Note10/Note10+:ssa on kuitenkin enemmän vaihtoehtoja muokkaukseen ja luovaan työhön kuin koskaan ennen. Voit muokata tarkemmin uudella Video Editorilla, piirtää videoihin Screen Recorderilla ja ryhtyä taiteelliseksi uudessa Adobe Rush -sovelluksessa. Tämän lisäksi Samsung Notes -puhelimissa on myös uusia ominaisuuksia. Voit nopeasti muuntaa käsinkirjoituksen tekstiksi ja jopa muuntaa muistiinpanosi Microsoft Word -asiakirjoiksi!