Miten käytät powershare galaxy puhelimellasi

Note10/Note10+ mahdollistaa virran jakamisen laitteiden välillä ilman laturia. Voit myös ladata Note10/Note10+-puhelintasi ja toista laitetta samaan aikaan.

Wireless PowerSharing Note10-puhelimesta Galaxy Watch -kelloon

Jaa virtaa laitteiden välillä

Jos toisen laitteen akku kuluu vähiin, virtaa siirretään automaattisesti Note10/Note10+-puhelimeltasi. Käynnistä vain "Wireless PowerShare" ilmoituspaneelista ja laita toinen laite keskelle Note10/Note10+-puhelintasi takakannet vastakkain. Erota laitteet toisistaan, kun riittävästi virtaa on siirretty, tai odota, kunnes toinen laite on täyteen ladattu.

Tukee WPC Qi -sertifioituja älypuhelintuotteita ja Samsungin päälle puettavia laitteita

• Puhelimet : Samsungin tai muun merkkiset älypuhelimet, jotka tukevat langatonta latausta (WPC Qi -sertifioidut laitteet). Eri laitteet saattavat ladata eri nopeudella. ※ Muiden yritysten laitteet voivat vaihdella laiteasetuksista tai rakenteesta riippuen, jopa WPC Qi -sertifioidut laitteet
  • Jos kyseessä ovat päälle puettavat laitteet, rajoitettu Samsungin päälle puettaviin laitteisiin (Gear S3/Sport, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Buds)

Huomautus: Latauskäämin paikka saattaa vaihdella mallista riippuen. Voit joutua siirtelemään laitteita, kunnes oikea kosketus löytyy.

Katso seuraava video, jossa näytetään kuinka se toimii.

Video Alternative Text

Dual charging

Kahden laitteen latausNapsauta Laajentaaksesi

Kun Note10/Note10+-puhelimesi on kytketty langalliseen lataukseen, voit ladata toista laitetta samaan aikaan.

Aktivoi kahden laitteen lataus noudattamalla alla olevia vaiheita:

1 Vedä ilmoituspaneeli alas Note10/Note10+-puhelimessasi ja napauta Wireless PowerShare -kuvaketta sen käynnistämiseksi.
2 Aseta Note10/Note10+-puhelimen takakannen keskiosa vastakkain toisen laitteen kanssa.
3 Näyttö vahvistaa, kun laitteet ovat yhteydessä. Napauta “OK”.
4 Jos vedät ilmoituspaneelin alas jälleen, viesti ilmaisee, että yhdistettyä laitetta ladataan. Wireless PowerShare -kuvake näkyy myös tilapalkissa tai Always On Display -paneelissa.

Miksi Wireless PowerShare ei toimi?Napsauta Laajentaaksesi

Langattoman latauksen tehokkuus riippuu laitteisiin sisäänrakennettujen latauskäämien etäisyydestä. Voit joutua siirtelemään laitteita, kunnes oikea kosketus löytyy.

Riippuen lisävarusteista tai käyttämästäsi suojakuoresta, Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi. Ennen tämän ominaisuuden käyttämistä kannattaa poistaa lisävarusteet ja puhelimen suojakuoret.

Tarkista ennen Wireless PowerShare -ominaisuuden käyttämistä myös, ettei laitteiden taustapuolella ole pölyä, likaa tai kosteutta.

Huomautus: Riippuen lisävarusteista tai käyttämästäsi suojakuoresta, Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi. Ennen Wireless PowerShare ominaisuuden käyttämistä kannattaa poistaa lisävarusteet ja puhelimen suojakuoret. Tällä ominaisuudella voi ladata vain laitteita, jotka tukevat langatonta latausta. Latausnopeus tai -teho voi vaihdella laitteen tilasta tai ympäristöstä riippuen.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.