Mitä voin tehdä, jos kosketusnäyttö ei toimi oikein?

Jos Galaxy-puhelimen kosketusnäyttö ei ole riittävän herkkä tai se vastaa viiveellä, lue alla olevat ohjeet.

Kosketusnäytön toimintahäiriö.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

1 Valitse "Asetukset" ja "Ohjelmistopäivitys".
2 Valitse "Lataa ja asenna".
3 Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy-puhelimessa on toiminto, joka lisää näytön kosketuksen herkkyyttä, kun näytön suojakalvo on kiinnitettynä. Jos sinusta tuntuu, että näytön kosketuksen herkkyys ei ole entisellään näytön suojakalvon asettamisen jälkeen, ota Kosketusherkkyys-toiminto käyttöön alla olevien ohjeiden mukaan.

1 Avaa "Asetukset" ja valitse "Näyttö".
2 Valitse "Kosketusherkkyys". Huomaat sen parantuvan välittömästi.

Huomaathan: Jos näyttö ei vastaa lainkaan tai jos näyttö on vaurioitunut, laite on ehkä korjattava.

Samsung-suojakalvo.

Jos kiinnität kosketusnäyttöön lisävarusteita, kuten suojakalvoja, näyttö ei välttämättä toimi oikein. Pienet tarrat, kuten suojatarrat voivat myös vaikuttaa kosketusherkkyyteen. Joissakin suojalaseissa tai suojakalvoissa, joita Samsung ei ole hyväksynyt, on tarttumapinta vain reunoissa, ja jos tällainen tuote kiinnitetään näyttöön, suojalasi tai suojakalvo ei kiinnity kauttaaltaan.

Siksi jotkut kosketusnäytön osat eivät välttämättä tunnista kosketusta eivätkä vastaa välittömästi. Irrota suojalasi tai -kalvo ja tarkista toiminta uudelleen.

Huomaathan: Suosittelemme Samsungin hyväksymien lisävarusteiden käyttöä. Muiden kuin Samsungin hyväksymien tuotteiden käyttö voi aiheuttaa toiminnan ongelmia. Osta Samsung-suojalasi nyt Samsung Storesta.

Kaksoisnapautus ei toimi.

Jos älypuhelimesi reagoi vain kahden sormen pyyhkäisyihin tai kaksoisnapautuksiin, "TalkBack"-toiminto saattaa olla käytössä. Poista se käytöstä seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset" ja valitse "Helppokäyttöisyys".
2 Valitse "TalkBack".
3 Poista "TalkBack" käytöstä.

Noudata näitä neuvoja, jos haluat välttää kosketusnäytön toimintahäiriöt:

• Älä käytä käsineitä äläkä käytä näyttöä, jos kätesi eivät ole puhtaat.
  • Älä käytä teräviä esineitä.
  • Kosketusnäyttö ei välttämättä toimi oikein kosteassa ympäristössä tai vedelle altistuneena. Pyyhi kosketusnäyttö ja varmista, että se on kuiva ennen käyttöä.
  • Vältä altistumista magneettisille esineille, kuten avaimille, kolikoille tai kelloille.

Huomaathan: Jos kosketusnäytössä on edelleen ongelmia näiden ohjeiden kokeilemisen jälkeen, ota yhteys Samsung-tukeen, koska laitteessasi saattaa olla sisäinen virhe.