Miten lataat Galaxy Z Flip -puhelimen oikein langattomalla laturilla

Koko näytön puhelin, jossa on mullistava joustava näyttö ja joka taittuu mahtuakseen taskuusi, on varustettu langattomalla lataustekniikalla.

Tämän tekniikan ohella laite on varustettu myös hienostuneella kaksoisakkujärjestelmällä, joka antaa puhelimelle virtaa älykkäästi.

Oikea tapa ladata Galaxy Z Flip -puhelimesi

Ennen kuin lataat akkua langattomasti sulje laite ensin. Aseta sitten laitteen taustapuoli langattoman laturin keskelle alla olevan kuvan mukaisesti varmistaaksesi, että laitteen ja laturin yhteys on hyvä.

Jos käytät telinemallista langatonta laturia, Galaxy Z Flip -puhelin ei välttämättä asetu siihen turvallisesti tai se ei ehkä lataudu kunnolla. Käytä Samsungin hyväksymiä langattomia latureita. Jos käytät muita langattomia latureita, akku ei ehkä lataudu kunnolla.

kuva latausalustalle asetetusta laitteesta

Estä laitteen liukuminen pois langattomalta latausalustalta

Jos Galaxy Z Flip -puhelinta ei ole asetettu keskelle langatonta latausalustaa, laite voi liukua pois laturista latauksen aikana. Ennen Galaxy Z Flip -puhelimen langatonta lataamista sulje se ensin. Aseta se sitten oikeaan asentoon siten, että sen langaton latauskela on kohti langattoman laturin keskiosaa yllä olevan kuvan mukaisesti. Varmista myös, että laite on kunnolla kiinni laturissa.

Oikea tapa käyttää langatonta PowerShare-ominaisuutta

Voit ladata muita laitteita (WPC Qi -sertifioituja älypuhelintuotteita ja Samsungin puettavia laitteita) Galaxy Z Flip -puhelimen akulla silloinkin, kun se on latauksessa. Latauksen onnistumiseksi älä siirrä tai käytä kumpaakaan laitetta latauksen aikana. Toisen laitteen saama virta voi olla vähäisempi kuin Galaxy Z Flip -puhelimen antama virta.

Jos lataat toista laitetta samalla, kun lataat Galaxy Z Flip -puhelintasi, latausnopeus voi laskea tai laite ei välttämättä lataudu kunnolla riippuen käytetystä laturista. Myös latausnopeus tai -teho voivat vaihdella riippuen laitteen kunnosta tai ympäristöstä.

PowerShare lopettaa Galaxy Z Flip -puhelimen akun kuluttamisen, kun akun varaus laskee alle tietyn tason.

Huomautus:

• Riippuen käytetyistä lisävarusteista tai suojakuorista langaton PowerShare-ominaisuus ei välttämättä toimi kunnolla.
  • Lisävarusteet ja suojakuoret on suositeltavaa poistaa ennen tämän ominaisuuden käyttämistä.
  • Jos laitteiden välissä on vierasaineita, kuten pölyä tai nestettä, poista ne ja yritä sitten uudelleen.

Näin aktivoit langattoman PowerShare-ominaisuuden muiden sertifioitujen laitteiden lataamiseksi.

Vaihe 1. Avaa ilmoituspaneeli.

Vaihe 2. Pyyhkäise alas.

Vaihe 3. Kosketa kohtaa Langaton PowerShare sen aktivoimiseksi.

Aseta toinen laite laitteesi päälle, keskelle sitä siten, että niiden selkämykset ovat vastakkain.

Laitteessa on sisäänrakennettu magneetti. Latauskäämin paikka saattaa vaihdella toisessa laitteessa. Voit joutua siirtelemään laitteita, kunnes oikea kosketus löytyy. Aseta laitteet alla olevan kuvan mukaisesti Jos laitteet asetetaan eri asentoon tai suuntaan kuin kuvassa, laite voi liukua magneettisen voiman vuoksi.

langatonta PowerShare-ominaisuutta käyttävät laitteet

Huomautus:

• Aseta toinen laite Galaxy Z flip -puhelimen päälle, keskelle sitä siten, että laitteiden selkämykset ovat vastakkain.
  • Galaxy Z Flip -puhelimen selkämys on se puoli, jossa ei ole kameraa eikä kansinäyttöä.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.