Miten voin piilottaa numeroni puhelun vastaanottajalta?

Voit halutessasi piilottaa soittajatiedot puheluiden vastaanottajilta. Näin voit varmistaa sen, että puhelusi vastaanottaja ei näe puhelinnumeroasi ja nimeäsi.

Ota huomioon, että tekstiviestejä lähetettäessä soittajatietoja ei piiloteta.

Muista myös, että monissa älypuhelimissa on mahdollista estää puhelut tuntemattomista numeroista. Jos henkilö, jolle soitat, on ottanut tuntemattomien numeroiden eston käyttöön, soittaminen ei onnistu.

Jotkin verkko-operaattorit ja maat eivät salli numeron piilottamista. Jos olet noudattanut kaikkia alla olevia vaiheita ja numerosi silti näkyy, kysy operaattoriltasi, salliiko se tämän ominaisuuden käytön.

1 Valitse "Puhelin" (Phone).
2 Tämä vaihe eroaa hieman puhelimen mallista riippuen. Jos sinulla on uudemman mallinen puhelin, valitse "Lisää" (More) (tai kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa.

Vanhemman mallisissa puhelimissa on napautettava valikkopainiketta laitteen vasemmassa alakulmassa.

3 Valitse "Asetukset" (Settings) tai "Puheluasetukset" (Call Settings).
4 Tämä vaihe voi erota hieman puhelimen mallista riippuen.

Jos sinua pyydetään valitsemaan joko puhelu- tai yhteystietoasetukset, valitse "Puhelu" (Call).
Jos pyyntö ei ilmesty näytölle, siirry vaiheeseen 5.

5 Valitse "Lisää asetuksia" (More Settings) (sinun on ehkä vieritettävä näyttöä hieman alaspäin) tai "Lisäasetukset" (Additional Settings).
6 Valitse "Soittajan tunnus" (Caller ID) tai "Näytä soittajan tunnus" (Show Caller ID) tai "Näytä oma tunnus" (Show my caller ID) (tämä eroaa hieman mallista riippuen).
7 Valitse "Piilota numero" (Hide Number).

Jotkin verkko-operaattorit ja maat eivät salli numeron piilottamista. Jos olet noudattanut kaikkia vaiheita ja numerosi silti näkyy, kysy operaattoriltasi, salliiko se tämän ominaisuuden käytön.