Galaxy-laitteeni akku ei pikalataudu. Miten korjaan asian?

Uusimmissa Galaxy-mobiililaitteissa on sekä kaapelilataustila että langattoman latauksen tila. Tämä kattava opas näyttää sinulle, miten nämä ominaisuudet otetaan käyttöön, jotta voit hyödyntää Galaxy-laitteesi nopeampaa lataamista.

Tarjoamme useita pikalatausvaihtoehtoja laitteestasi ja adapteristasi riippuen.

Kaapelipikalataukselle on kolme tyyppiä: mukautuva pikalataus (enintään 15 W), Supernopea lataus (enintään 25 W) ja Supernopea lataus 2.0 (enintään 45 W).

Langattomalle pikalataukselle on kaksi tyyppiä: pikalataus 1.0 (enintään 9 W) ja pikalataus 2.0 (enintään 15 W).

Huomautus:

• On erittäin suositeltua käyttää / Jos haluat tarkistaa tukeeko laitteesi pikalatausta, tarkista mukana toimitettu käyttöopas tai asiaankuuluvia tuotetietoja osoitteessa samsung.com ostaessasi tuotetta.
  • Galaxy-laitteen pikalataaminen voi vaihdella laitteen mallista ja sovittimen tai kaapelin kunnon mukaan.
  • Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi pikalatausta, tarkastele mukana toimitettua käsikirjaa tai asiaankuuluvia tuotetietoja osoitteessa samsung.com, kun ostat tuotetta.

Akun ja laitteen ylläpito Akun ja laitteen ylläpito

➊ Avaa ”Asetukset” ja napauta sitten ”Akun ja laitteen ylläpito”

Laitteen ylläpidon akku Laitteen ylläpidon akku

➋ Napauta ”Akku”

Lisää akkuasetuksia Lisää akkuasetuksia

➌ Napauta ”Lisää akkuasetuksia”

Aktivoi latausasetukset napauttamalla kytkintä Aktivoi latausasetukset napauttamalla kytkintä

➍ Napauta kytkintä, jotta voit aktivoida "Pikalataus", "Supernopea lataus" tai "Nopea langaton lataus"

Huomautus:

• Valikon nimi voi vaihdella laitteen mallin ja ohjelmiston version mukaan.
  • ”Pikalataus” aktivointi on kaapelilataukselle ja ”Nopea langaton lataus” langattomalle lataukselle. Valitse ja ota käyttöön haluamasi latausmenetelmä.
  • Älä ota tätä ominaisuutta käyttöön tai poista sitä käytöstä laitteessasi lataamisen aikana.

Eri laturityypeillä on vaihtelevat lähtötehot. Suosittelemme Samsungin valtuutetun pikalatausadapterin käyttämistä, jotta saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Mukautuva pikalataus

- Samsung-laturit, jotka tukevat lähtötehoa 9 V - 1,67 A (15 W), näyttävät ”Mukautuva pikalataus” -tekstin latauskuvakkeen kanssa

Supernopea lataus

- Samsung-laturit, jotka tukevat lähtötehoa 9 V - 2,77 A (25 W), 15 V - 3 A (45 W) tai 20 V - 2,25 A (45 W), näyttävät ”Supernopea lataus” -tekstin latauskuvakkeen kanssa

Huomautus:

• Samsung ei takaa kolmannen osapuolen latureiden yhteensopivuutta.

Adapterin kytkeminen oikein

Näet kunkin vaiheen pyyhkäisemällä tai napsauttamalla

Tarkista, onko adapterisi yhdistetty oikein

Yhdistä USB-kaapeli ja adapteri Yhdistä USB-kaapeli ja adapteri

Tarkista, että adapteri ja kaapeli on yhdistetty tiukasti

Yhdistä USB-kaapeli ja laite Yhdistä USB-kaapeli ja laite

Varmista, että laite ja latauskaapeli on yhdistetty tiukasti

Huomautus:

• Irrota laturi laitteestasi, ennen kuin irrotat sen pistorasiasta.

Samsungin valtuuttama adapteri

Saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn käyttämällä Samsungin valtuuttamaa nopean langattoman latauksen alustaa ja/tai mukana toimitettua adapteria.

- Pikalataus 1.0 tarvitsee sovittimen, joka tukee yli 15 W:n tehoa (enintään 9 W:n latausteho)

- Pikalataus 2.0 tarvitsee sovittimen, joka tukee yli 25 W:n tehoa (enintään 15 W:n latausteho)

Tutustuaksesi lisätietoihin, tarkista mukana toimitettu käyttöopas tai asiaankuuluvia tuotetietoja osoitteessa samsung.com ostaessasi tuotetta.

Huomautus:

• Samsung ei takaa kolmannen osapuolen latureiden yhteensopivuutta.
  • Saat nopeammat latausajat lataamalla akkua, kun laitteen virta on katkaistu tai näyttö on pois päältä.

Langattoman laturin kytkeminen oikein

Näet kunkin vaiheen pyyhkäisemällä tai napsauttamalla

Tarkista, onko langaton laturisi yhdistetty ja sijoitettu oikein

Langattoman laturin kaapeliyhteys Langattoman laturin kaapeliyhteys

Tarkista, että langaton laturi ja kaapeli on yhdistetty tiukasti

Langattoman laturin oikea sijoittaminen Langattoman laturin oikea sijoittaminen

Varmista, että laite on sijoitettu oikein ja koskettaa langattoman laturin keloja

Huomautus:

• Latauskelan sijainti voi vaihdella laitteen mallin mukaan.
  • Jos laitteen kotelon paksuus on yli 3 mm, teho voi pienentyä ja kuumuutta syntyä, mistä on tuloksena pidemmät latausajat.
  • Latausajat voivat vaihdella latausolosuhteiden ja kotelomateriaalien mukaan.

Samsungin valtuuttama langaton laturi