Navigoi Galaxy-puhelintasi ja Galaxy-tablettiasi käyttäen Monihallintaa

Monihallintatoiminto mahdollistaa Galaxy-tabletin yhdistämisen Galaxy-puhelimeesi moniajossa. Voit navigoida ja hallita sekä puhelintasi että tablettiasi Bluetooth-hiirellä ja näppäimistöllä sekä siirtää saumattomasti tietoja ja kuvia laitteiden välillä.

Samsung Galaxy Monihallintatila

Huomio: Jotkut toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä tietyillä laitemalleilla ja sovelluksilla.

Monihallinnan edellytykset

Tutustu seuraaviin vaatimuksiin ennen kuin käytät Monihallintaa Galaxy-laitteillasi:

• Monihallinta on saatavilla vain Galaxy-tablettien (One UI 5.1 ja uudempi) ja Galaxy-puhelimien (One UI 5.1 ja uudempi) kanssa.
  • Monihallinta-asetuksen on oltava käytössä molemmissa laitteissa. Vaikka tämä on oletuksena päällä kirjauduttaessa Samsung-tilillesi, voit tarkistaa sen siirtymällä kohtaan Asetukset > Yhdistetyt laitteet > Monihallinta.
  • Bluetoothin on oltava käytössä molemmissa laitteissa.
  • Molempien laitteiden on oltava kirjautuneena samaan Samsung-tiliin ja yhdistettynä samaan Wi-Fi-verkkoon. (Suositellaan 5 GHz Wi-Fiä.)
  • Tablettiin on liitettävä Bluetooth-näppäimistö tai -hiiri.

Monihallinnan asetus ja käyttö

Multi control -toiminnon avulla voit käyttää Bluetooth-näppäimistöä ja -hiirtä Galaxy-puhelimellasi ja Galaxy-tabletillasi. Voit avata sovelluksia, kirjoittaa viestejä, lähettää sähköposteja ja valmistella asiakirjoja ikään kuin käyttäisit tietokonetta, tai jopa vetää ja pudottaa videoita, valokuvia ja muita tiedostoja laitteiden välillä. Ennen kuin aloitat, varmista että Bluetooth-näppäimistö tai -hiiri on yhdistetty Galaxy-tablettiisi.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 1 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 1

Vaihe 1. Avaa tabletissasi Asetukset > Yhdistetyt laitteet > Monihallinta.

Huomio: Jos toiminto ei ole oletuksena päällä, napauta kytkintä kytkeäksesi sen päälle.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 2 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 2

Vaihe 2. Napauta Yhdistä puhelin.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 3 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 3

Vaihe 3. Valitse puhelimesi Lähellä olevat puhelimet -luettelosta.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 4 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 4

Vaihe 4. Puhelimesi ja tablettisi on yhdistetty. Napauta Puhelimen sijainti vaihtaaksesi näyttöjärjestelyä.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 5 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 5

Vaihe 5. Valitse järjestelyvaihtoehto.

Samsung Galaxy monihallinta vaihe 6 Samsung Galaxy monihallinta vaihe 6

Vaihe 6. Nyt voit käyttää Bluetooth-hiirtä ja näppäimistöä tekstin kopiointiin ja liittämiseen sekä kuvien vetämiseen ja pudottamiseen laitteesta toiseen.