Näyttökuvan ottaminen Galaxy Watch -kellosta

Voit ottaa näyttökuvia Galaxy Watch -kellosta ja käyttää, tallentaa ja hallita niitä samalla tavoin kuin älypuhelimessa. Näillä ohjeilla se on mahdollisimman helppoa ja kätevää.

Kuva henkilöstä ottamassa näyttökuvaa Galaxy Watch -kellosta.

Jos haluat ottaa näyttökuvan Galaxy Watch -kellostasi, toimi seuraavasti:

Kuva Galaxy Watch -kellosta koti- ja paluupainikkeet korostettuina.

Vaihe 1. Pidä painettuina koti- ja paluupainikkeita Galaxy Watch -kellossa.

Kuva sovellusnäytöstä galleriakuvake korostettuna.

Vaihe 2. Kun olet ottanut näyttökuvan, näet sen galleriassa. Näytä näyttökuva napauttamalla galleriakuvaketta.

Kaikki näyttökuvat tallennetaan automaattisesti sen laitteen gallerian "Kello"-kansioon, joka on liitetty Galaxy Watch -kellon pariksi.

Kuva älypuhelimen "Kello"-kansiosta.

Jos Galaxy Watch -kellosta otetut näyttökuvat eivät näy automaattisesti pariksi liitetyssä laitteessa, toimi seuraavasti:

Kuva sovellusnäytöstä galleriakuvake korostettuna. Kuva sovellusnäytöstä galleriakuvake korostettuna.

Vaihe 1. Napauta galleriakuvaketta Galaxy Watch -kellossa.

Kuva hallittavasta näyttökuvasta valittuna ja korostettuna. Kuva hallittavasta näyttökuvasta valittuna ja korostettuna.

Vaihe 2. Pidä painettuna näyttökuvaa, jota haluat hallita.

Kuva valitusta näyttökuvasta kopioi puhelimeen -kuvake korostettuna. Kuva valitusta näyttökuvasta kopioi puhelimeen -kuvake korostettuna.

Vaihe 3. Lisää kuva puhelimeen napauttamalla kopioi puhelimeen -kuvaketta ja hallinnoi sitä puhelimessa haluamallasi tavalla.

Huomaathan: Näyttökuvan ottamisvaiheet voivat vaihdella Galaxy Watch -kellon mallista riippuen.