Uusi Samsung Notes -sovellus tarjoaa parhaat kirjoituskokemukset Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -laitteilla

Koe täysin uusi Samsung Notes -sovellus, joka tarjoaa parhaat edellytykset uuden luomiseen ja töiden hallinnointiin. Tutustutaanpa äskettäin lisättyihin ominaisuuksiin, jotka parantavat työkokemustasi ja tarjoavat saumattoman reaaliaikaisen laiteyhteyden.

Saumattomasti jaetut ideat eri laitteiden välillä

Kun kirjoitat ideasi Samsungin Notes -sovellukseen, ne jaetaan saumattomasti myös muiden laitteidesi välillä. Voit käyttää älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta: voit käyttää muistiinpanojasi missä tahansa. Ne synkronoidaan automaattisesti ja voit myös muokata niitä kätevästi milloin tahansa.

Samsung Notes -sovelluksen automaattinen synkronointi

Muistiinpanosi tallennetaan ja synkronoidaan automaattisesti Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -laitteissa, tabletissa ja tietokoneella Samsung Cloudin avulla. Tallennuspainiketta ei tarvitse painaa älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen automaattista synkronointia varten. Muistiinpanoja voidaan kirjoittaa ja hallita automaattisen synkronoinnin avulla kaikilla laitteillasi.

Esimerkki automaattisesta kaikkien laitteiden synkronoinnista

Automaattinen synkronointi toimii Samsung Cloudin avulla, joka liittyy Samsung-tiliin. Automaattinen synkronointi voidaan ottaa käyttöön / poistaa käytöstä käyttäjän asetusten avulla.

Vaihe 1. Siirry Samsung Notesin asetuksiin.

Vaihe 2. Napauta Synkr. Samsung Cloudin k. ja ota automaattinen synkronointi käyttöön / poista se käytöstä.

Tiedostojen muokkaaminen ja muuntaminen helposti

Voit tuoda helposti useita tiedostotyyppejä, kuten juuri Samsung Notes -sovellukseen lisättyjä PDF-muotoisia tiedostoja. Tuotuja tiedostoja voidaan muokata lisäämällä muistioita tai kuvia tai nauhoittamalla ääniä. Muistiinpanojasi voidaan viedä eri muodoissa, kuten Samsung Notes-, PDF-, Word-, kuva-, teksti- tai PPT-tiedostona. Yksinkertaisempi tiedostojen muokkaaminen ja muuntaminen lisää tuottavuuttasi.

1. PDF-tuonti

PDF-tiedostoja voidaan muokata vaivattomasti luennon tai töiden aikana. Et tarvitse erillistä sovellusta tai ohjelmaa niiden muokkaamiseen. Voit lisätä PDF-tiedostoja Samsung Notes -sovellukseen ja lisätä muistioita S Pen -kynän avulla. Lisäksi sivunhakutoiminto vie sinut tarvitsemallesi sivulle salamannopeasti.

PDF-tuonnin esimerkki

Vaihe 1. Käynnistä Samsung Note -sovellus ja napauta kohtaa PDF+.

Vaihe 2. Valitse PDF-tiedosto.

PDF-tiedoston tuonti

2. Microsoft PPT -tiedostojen muuntaminen

Voit nyt siirtää muistiinpanoja PPT-tiedostoiksi ja käsin kirjoitettuja muistiinpanoja PPT-dioiksi. Tiedostomuodot, jotka voidaan viedä, olivat aiemmin seuraavat: Samsung Notes-, PDF-, Word-, kuva-, ja tekstitiedostot. PPT-muuntaminen on nyt lisätty mukaan. Kun viet Samsung Notes -tiedostoa PPT-tiedostoksi, muistiinpano muutetaan vaakasuuntaiseen tyyppiin, kirjoitettu teksti muutetaan tekstimuotoon ja käsin kirjoitettu teksti muutetaan kuvaksi.

Juuri lisätty PPT-muuntaminen

Huomaa: MS Word -vienti on saatavilla Galaxy Note10 -laitteesta alkaen.

Vaihe 1. Valitse muistiinpano, jonka haluat viedä PPT-tiedostona, ja napauta Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuuntaista pistettä).

Vaihe 2. Napauta Jaa tai Tallenna tiedostona ja sitten Microsoft PowerPoint -tiedosto.

Microsoft PowerPoint -tiedoston vienti

Järjestelmällisen elämän taito

Voit luonnostella ajatuksiasi ja ideoitasi järjestelmällisellä tavalla. Äänikirjanmerkki voi tehdä muistioistasi selkeämpiä tarjoamalla synkronoidun äänitallenteen. Muistiinpanomallit, joita voidaan käyttää useaan otteeseen, tekevät muistiinpanoista sekä käytännöllisiä että aikaa säästäviä

1. Äänikirjanmerkki

Voit järjestää muistiinpanosi paremmin synkronoimalla äänitallenteen muistion kanssa. Kun soitat tallennettua ääntä, se korostaa jokaiseen kohtaan kirjoitettuja osia. Tallennettu äänikohta toistetaan, kun tietty käsin kirjoitettu osio valitaan. Synkronoidut äänitallenteet ja käsin kirjoitetut osiot helpottavat muistiinpanojesi ymmärtämistä.

Esimerkki äänikirjanmerkistä

Vaihe 1. Käynnistä Samsung Notes -sovellus ja napauta kohtaa +.

Vaihe 2. Napauta muistiinpanojen kirjoitusnäytöllä kohtaa Liitä kuvake.

Äänen tallentaminen muistiinpanoihin

Vaihe 3. Napauta Äänitallenteet ja luo muistiinpano.

Vaihe 4. Valitse muistiinpano luettelosta ja napauta Toista-painiketta toistaaksesi tallenteen. Tallennuksen aikana luomaasi sisältöä näytetään näytöllä tallenteen yhteydessä.

Äänitallenteiden toistaminen

2. Uusia malleja eri tarkoituksiin

Uusia malleja on saatavana erilaisiin tilanteisiin. Voit valita 12 erityyppistä kansilehteä tehtäväluettelolle tai harrastuksille ja niin edelleen. Voit myös lisätä omia malleja galleriasi kuvien avulla.

Uusia malleja eri tarkoituksiin

Laajempi valikoima ominaisuuksia, jotka lisäävät tuottavuuttasi

Samsung Notes -sovelluksen ominaisuuksien avulla voit lisätä tuottavuuttasi. Tekoälypohjainen säätöominaisuus parantaa käsialaasi. Teksti- ja käsinkirjoitustilan integrointi mahdollistaa muistiinpanojen tehokkaamman kirjoittamisen. Muutettujen muistiinpanojen järjestäminen sivu- ja kansiorakenteeseen auttaa sinua löytämään etsimäsi nopeammin.

1. Suorista käsialaasi

Tekoälypohjaiset säädöt havaitsevat vinon, käsinkirjoitetun tekstin ja oikaisevat sen siistiksi. Voit suoristaa käsialaasi ja piirustuksiasi vaakasuoraan valitsemalla alueen tai automaattisen oikaisun. Tekoälypohjainen ominaisuus tekee käsialastasi siistimmän.

Suorista käsialaasi -esimerkki

Valikoiva oikaisu

Vaihe 1. Napauta työkalurivillä kohtaa Valitse tila.

Vaihe 2. Valitse alue, jonka haluat oikaista ja napauta Suorista.

Valikoivan suoristuksen käyttö

Automaattinen suoristus

Vaihe 1. Napauta työkalurivillä kohtaa Suorista. Käsinkirjoittamasi teksti suoristetaan näytöllä automaattisesti.

Vaihe 2. Muokkaa aluetta, jonka haluat suoristaa.

Automaattisen suoristuksen käyttö

2. Näppäimistöllä kirjoittaminen ja käsin kirjoittaminen yhdessä

Tekstitilaa ja käsinkirjoitustilaa voidaan käyttää yhdessä. Voit lisätä näppäimistöllä kirjoitettuihin teksteihin ja kuviin käsinkirjoitettua tekstiä, jonka avulla voit korostaa esimerkiksi luentomuistiinpanojen tärkeitä osia tai muuten olennaisia osia. Voit siis luoda tarkemmin jäsenneltyjä muistioita.

Näppäimistöllä ja käsin kirjoittaminen yhdessä -esimerkki

3. Muistiinpanojen järjestäminen

Muistiinpanojen järjestämisestä on yksinkertaisempaa, kun kansiot ja sivut erotellaan. Löydät tarvittavat tiedot nopeasti ja tehokkaasti. Sivurakenteen avulla löydät tarvitsemasi nopeasti ilman, että sinun on selailtava edestakaisin. Kansiorakenteen avulla voit myös hallita suuria määriä muistiinpanoja järjestelmällisellä tavalla.

• Sivurakenne: Aiemmin pidemmän muistiinpanon kohdalla selaamista oli jatkettava, jotta tietty sijainti ylhäällä voitiin löytää. Mutta Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -laitteiden sivurakennetuen avulla voit siirtyä haluttuun sijaintiin yhdellä napsautuksella.
Sivurakenne-esimerkki
  • Kansiorakenne: Voit käyttää MS Windowsinkanssa identtistä kansiorakennetta.
Kansiorakenne-esimerkki

Huomaa: Laitteen kuvakaappaukset ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.