Samsung-tilin avaaminen ja tilin hyödyt

Samsung suosittelee käyttäjilleen Samsung-tilin hyödyntämistä, koska näin he saavat integroidun maksuttoman jäsenyyden kaikille laitteillensa. Lue, kuinka voit helposti avata Samsung-tilin ja liittyä joukkoomme.

Samsung-tilin hyödyt

Samsung-tili on ilmainen integroitu jäsenpalvelu, jonka avulla voit käyttää Samsung palveluita älypuhelimissa, tableteissa, verkkosivustoilla, televisioissa ja muissa laitteissa. Hyödynnä Samsungin palveluiden laajaa valikoimaa rekisteröimättä kutakin laitetta erikseen. Samsung-tilin avulla saat käyttöösi ainutlaatuisia sovelluksia, kuten SmartThings ja Samsung Pay,voit varmuuskopioida, palauttaa ja synkronoida tietosi usean laitteen välillä ja paljon muuta. Tilistä on apua myös, jos unohdat tunnuksesi tai salasanasi.

Samsung-tilin luominen

Voit rekisteröidä Samsung-tilin millä tahansa Samsung-laitteella tai Samsungin verkkosivustolla.

• Rekisteröi Samsungin mobiililaitteella

Jos haluat tehdä rekisteröinnin Samsungin mobiililaitteella, toimi seuraavasti:

Asetukset-näyttö. Asetukset-näyttö.

Vaihe 1. Avaa sovellusnäytössä "Asetukset" ja valitse "Tilit ja varmuuskopiointi".

Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö. Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö.

Vaihe 2.Valitse "Hallitse tilejä".

Tilien hallinta -näyttö. Tilien hallinta -näyttö.

Vaihe 3. Valitse tässä näytössä "Lisää tili".

Lisää tili -näyttö. Lisää tili -näyttö.

Vaihe 4. Valitse haluamasi vaihtoehto, ja lue ja hyväksy käyttöehtosopimus merkitsemällä suostumuskuvake.

Luo tili -vaihtoehto on valittu. Luo tili -vaihtoehto on valittu.

Vaihe 5. Anna henkilötietosi ja valitse "Luo tili".

Vaihe 6. Sinun on määritettävä kaksivaiheinen tunnistautuminen, joten sinun on annettava puhelinnumerosi. Valitse sen jälkeen "OK".

Vaihe 7. Viimeinen vaihe on sähköpostiosoitteen vahvistaminen. Valitse "Siirry sähköpostiin" ja vahvista se, jotta voit aloittaa Samsung-tilin käyttämisen.

Jos haluat rekisteröidä tilin Samsungin verkkosivustolla, toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Siirry Samsung-tilin verkkosivustolle ja valitse "Luo tili".

Vaihe 2. Lue ja hyväksy sitten käyttösopimus valitsemalla "Hyväksy".

Vaihe 3. Anna henkilötietosi ja määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Vaihe 4. Kun olet antanut kaikki tiedot ja määrittänyt kaksivaiheisen tunnistautumisen, sinun on vain vahvistettava sähköpostiosoitteesi ennen kuin voit käyttää Samsung-tiliä.

Kyllä, mutta ne voivat vaihdella alueittain. Seuraavassa luettelossa on lisätietoja ikärajoituksista.

Huomautus: Kaikissa muissa kuin alla luetelluissa maissa oman Samsung-tilin luomisen alaikäraja on 13 vuotta.

• Vähintään 13 vuotta: Yhdysvallat, Kanada, Singapore, Portugal, Belgia, Viro, Latvia, Suomi, Grönlanti, Islanti, Brasilia.

• Vähintään 14 vuotta: Korea, Espanja, Ukraina, Kiina, Iso-Britannia, Gibraltar, Kypros, Pohjois-Makedonia, Bulgaria, Liettua, Italia, Itävalta, Venäjä, Georgia, Peru, Andorra, Chile, Venezuela.

• Vähintään 15 vuotta: Vietnam, Kreikka, Serbia, Tanska, Färsaaret, Norja, Tšekin tasavalta, Australia, Japani, Ranska.

• Vähintään 16 vuotta: Saksa, Unkari, Alankomaat, Irlanti, Monaco, Kroatia, Kosovo, Slovenia, Luxemburg, Liechtenstein, Ruotsi, Slovakia, Puola, Armenia, Aruba, Hollannin Antillit, Curaçao, Saint Martin, San Marino, Romania.

• Vähintään 18 vuotta: Meksiko, Albania, Montenegro, Azerbaidjan, Uzbekistan, Hong Kong, Malesia, Indonesia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Nigeria, Senegal, Kenia, Ghana, Kolumbia.

• Vähintään 19 vuotta: Algeria.

• Vähintään 20 vuotta: Thaimaa.

Mikä on kaksivaiheinen tunnistautuminen?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen lisää toisen suojaustason tiliisi. Tarvitset kirjautumiseen salasanan lisäksi vahvistuskoodin tekstiviestistä, joka lähetetään puhelimeesi vahvistussovelluksesta, tai varmuuskopiokoodien luettelosta. Vaikka joku saisi selville salasanasi, hän ei silti pääsisi kirjautumaan tilillesi, koska hänellä ei ole vahvistuskoodejasi.

Salasanasi urkkiminen on helpompaa kuin uskotkaan. Yksi väärä internetistä ladattu sovellus tai yksi väärän linkin valitseminen ja joku muu voi:

• päästä puheluhistoriaasi ja tekstiviesteihisi
  • nähdä kuvat, jotka olet synkronoinut pilveen
  • päästä yhdistettyihin tileihisi.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen pitää tietojesi urkkijat poissa tililtäsi, vaikka heillä olisi salasanasi.

Avaa laitteen asetukset ja napauta profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse sitten Salasana ja suojaus ja napauta Kaksivaiheinen tunnistautuminen -vaihtoehtoa.

Vahvista puhelinnumero, johon haluat vastaanottaa vahvistuskoodit tekstiviestillä.

Määritettyäsi kaksivaiheisen tunnistautumisen, sinun on annettava puhelinnumeroosi lähetetty vahvistuskoodi joka kerta, kun kirjaudut Samsung-tilille muiden vahvistusmenetelmien lisäksi.

Kirjautuminen:

1 Anna tunnus ja salasana.
2 Vahvista puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi.
3 Anna vahvistuskoodi ja kirjaudu sisään.

Voit valita Ohita kaksivaiheinen tunnistautuminen tällä puhelimella seuraavalla kerralla laitteessa, jota käytät kirjautumiseen. Kun tämä laite valitaan luotetuksi laitteeksi, sinun ei tarvitse suorittaa kaksivaiheista tunnistautumista enää tällä laitteella.

Samsung-tilillä on useampi vaihtoehto vahvistuskoodin vastaanottamiseen. Näitä vaihtoehtoja ovat koodin lähettäminen tekstiviestillä, todennussovelluksen käyttäminen (esim Microsoft™ Authenticator) ja varmuuskopiokoodit.

Vaikka sinulla ei olisi käytössä samaa puhelinnumeroa, jota käytit alkuperäisen rekisteröitymisen yhteydessä, hävittäisit puhelimesi tai et voisi vastaanottaa tekstiviestiä, voit silti kirjautua tilillesi muilla vaihtoehdoilla. Voit valita haluamasi vaihtoehdon tilisi vahvistamiseen.

Samsung-tilillesi kirjautumiseen on kolme vahvistusvaihtoehtoa: "Tekstiviesti", "Käytä todennussovellusta" ja "Turvakoodit". Samsung-tilillesi kirjautumiseen on kolme vahvistusvaihtoehtoa: "Tekstiviesti", "Käytä todennussovellusta" ja "Turvakoodit".

Samsung-tilin kirjautumisen vahvistusvaihtoehtoja on kolme: "Tekstiviestit", "Käytä todennussovellusta" ja "Varmuuskopiokoodit".

Voit rekisteröidä enintään kolme puhelinnumeroa, johon vastaanotat koodin tekstiviestillä. Näiden laitteiden on oltava rekisteröityinä Samsung-tiliisi.

Jotta tietosi pysyisivät turvassa, muista päivittää salasanasi säännöllisesti kaksivaiheisen tunnistautumisen lisäksi äläkä käytä samaa tunnusta ja salasanaa, joita käytät muissa palveluissa.

Samsung-tilin käyttöopas Jos haluat lisätietoja, siirry.

Vahvistuskoodin vastaanottamiselle tavanomaiseen numeroosi on kolme vaihtoehtoa:

1 Jos sinulla on toinen Samsung-tiliin rekisteröity Galaxy-laite, vahvistuskoodi voidaan lähettää tekstiviestillä tähän laitteeseen.
2 Voit käyttää myös kertakäyttösalasanan (OTP) sovellusta, esimerkiksi Microsoft™ Authenticator -sovellusta, vahvistuskoodin vastaanottamiseen.

Määritä OTP-sovellus siirtymällä laitteen asetuksiin, napauttamalla Samsung-tilin profiilikuvaa, valitsemalla Suojaus ja Kaksivaiheinen tunnistautuminen ja lopuksi Lisää OTP.

Huomaathan: Jos et voi asentaa ja käyttää OTP-sovellusta, sinun on ehkä rekisteröitävä laitteesi luotettujen laitteiden luetteloon laitteen asetuksissa napauttamalla Samsung-tilin profiilikuvaa, valitsemalla Suojaus ja Kaksivaiheinen tunnistautuminen ja lopuksi Luotetut laitteet.

3 Voit käyttää jotain varmuuskopiokoodeista, jotka saat ottaessasi käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen. Jos et voi vastaanottaa tekstiviestejä etkä voi asentaa OTP-sovellusta, voit käyttää varmuuskopiokoodia.

Lisätietoja tästä ominaisuudesta on kaksivaiheisen tunnistautumisen ohjeessa.

Jos sinulla on uusi puhelinnumero tai puhelinnumero, jota et enää käytä, voit lisätä tai poistaa nämä numerot tililtäsi. Muista, että voit rekisteröidä enintään kolme puhelinnumeroa.

1 Mobiililaitteessa: Siirry laitteen asetuksiin, valitse Samsung-tili, Tili ja lopuksi Salasana ja suojaus. Valitse sitten Kaksivaiheinen tunnistautuminen, Puhelinnumero ja lopuksi rekisteröi uusi puhelinnumero napauttamalla pluskuvaketta.
2 Verkkosivustolla tietokoneella: Valitse Samsung-tilin virallinen verkkosivusto, Kirjaudu sisään, Salasana ja suojaus, Kaksivaiheinen tunnistautuminen ja lopuksi Puhelinnumero ja lisää puhelinnumero tekstiviestien vastaanottamista varten.

Huomaathan: Jos olet vaihtanut puhelinnumeroasi ja sinun on päivitettävä tämä, jotta saat kaksivaiheisen vahvistuksen koodin oikeaan puhelinnumeroon, sinun on otettava yhteyttä Samsungin tukeen, joka tarkistaa tietosi ja luo sinulle tapauksen päivittääksesi tämän.

Kaksivaiheista tunnistautumista ei voi poistaa käytöstä paremman suojauksen ja yksityisyydensuojan ja henkilötietojesi suojaamisen takia.

Miten voin löytää tunnukseni tai salasanani, jos ne ovat unohtuneet?

Samsungilla on käytössä erilaisia menetelmiä, jotka auttavat muistamaan Samsung-tunnuksesi ja salasanasi, jos olet unohtanut ne. Näin voit palauttaa tietosi menettämättä Samsung-tilisi sisältöä.

Saatat ehkä hukata tai unohtaa Samsung-tilisi kirjautumistiedot. Jos et muista Samsung-tunnustasi, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Samsung-tilisi kirjautumissivu ja valitse "Etsi tunnus". Vaihe 1. Avaa Samsung-tilisi kirjautumissivu ja valitse "Etsi tunnus".

Vaihe 1. Avaa Samsung-tili ja valitse "Etsi tunnus".

Anna palautuksen puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja valitse "Jatka". Anna palautuksen puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja valitse "Jatka".

Vaihe 2. Anna palautuksen puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja valitse "Jatka".

Anna pyydetyt tiedot ja valitse "Jatka". Anna pyydetyt tiedot ja valitse "Jatka".

Vaihe 3. Anna pyydetyt tiedot ja valitse "Jatka".

Jos et muista Samsung-salasanaasi, toimi seuraavasti:

Avaa Samsung-tili ja valitse "Unohtuiko salasana?". Avaa Samsung-tili ja valitse "Unohtuiko salasana?".

Vaihe 1. Avaa Samsung-tili ja valitse "Unohtuiko salasana?".

Kirjoita tunnuksesi (sähköposti) ja valitse "Palauta salasana". Kirjoita tunnuksesi (sähköposti) ja valitse "Palauta salasana".

Vaihe 2. Kirjoita tunnuksesi (sähköposti) ja valitse "Palauta salasana".

Jos et vahvistanut puhelinnumeroasi, kun rekisteröit Samsung-tilin, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava "Jatka". Jos et vahvistanut puhelinnumeroasi, kun rekisteröit Samsung-tilin, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava "Jatka".

Vaihe 3. Jos et vahvistanut puhelinnumeroasi, kun rekisteröit Samsung-tilin, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava "Jatka".

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköposti, jonka kautta voit palauttaa salasanasi helposti.

Huomaathan: Jos sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröidessäsi Samsung-tilin, on poistettu käytöstä tai et saa salasanan palautussähköpostia, ota yhteys tukeen.

Voit palauttaa salasanasi myös seuraavasti:

• Jos olet asettanut tilillesi suojakysymyksen:
Valitse "Vahvista, että se olet sinä" -näytössä "Vahvista suojakysymyksellä". Valitse "Vahvista, että se olet sinä" -näytössä "Vahvista suojakysymyksellä".

Vaihe 1. Valitse "Vahvista, että se olet sinä" -näytössä "Vahvista suojakysymyksellä".

Kirjoita vastaus ja valitse "Vahvista". Jos vastauksesi on oikein, pääset heti palauttamaan salasanasi. Kirjoita vastaus ja valitse "Vahvista". Jos vastauksesi on oikein, pääset heti palauttamaan salasanasi.

Vaihe 2. Kirjoita vastaus ja valitse "Vahvista". Jos vastauksesi on oikein, pääset heti palauttamaan salasanasi.

Mitä tarkoittaa kirjautuminen Googlella?

Voit kirjautua Samsung-tilille helposti ja kätevästi Google-tilin tunnuksilla. Näin voit käyttää yhtä tiliä useissa sovelluksissa.

Siirry Samsung-tiliin ja valitse kirjautumisnäytössä "Kirjaudu Googlella". Siirry Samsung-tiliin ja valitse kirjautumisnäytössä "Kirjaudu Googlella".

Vaihe 1. Siirry Samsung-tiliin ja valitse kirjautumisnäytössä "Kirjaudu Googlella".

Valitse, mitä Google-tiliä haluat käyttää kirjautumiseen. Valitse, mitä Google-tiliä haluat käyttää kirjautumiseen.

Vaihe 2. Valitse, mitä Google-tiliä haluat käyttää kirjautumiseen.

Vaihe 3. Tee "kaksivaiheinen vahvistus" ja käytä vain Google-tiliäsi. Vaihe 3. Tee "kaksivaiheinen vahvistus" ja käytä vain Google-tiliäsi.

Vaihe 3. Sinun on suoritettava "Kaksivaiheinen tunnistautuminen" käyttämällä koodia, jonka saat puhelinnumeroosi. Sen jälkeen voit käyttää Google-tiliä kirjautumiseen Samsung-tilille.

Avaa "Asetukset"-valikko ja valitse "Google". Avaa "Asetukset"-valikko ja valitse "Google".

Vaihe 1. Avaa "Asetukset"-valikko ja valitse "Google".

Valitse tässä näytössä "Kirjaudu Google-tilille". Valitse tässä näytössä "Kirjaudu Google-tilille".

Vaihe 2. Valitse tässä näytössä "Kirjaudu Google-tilille".

Valitse Google-tili, jota haluat käyttää. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää.

Vaihe 3. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää.

Miksi Samsung-tilille kirjautuessa tapahtuu virhe?

Joskus saatat törmätä ongelmaan, joka estää sinua kirjautumasta Samsung-tilillesi. Lue alta, mitä voit tehdä, jos näin tapahtuu.

Jos et voi kirjautua sisään, varmista ensin, että Android™-versio ja Samsung-tilin versio ovat ajan tasalla.

Valitse Samsung-tilin tilan verkkosivusto. Joskus kirjautumisongelmien syynä voi olla väliaikainen järjestelmän ongelma.

1 Jos saat virheviestin, kuten "SSL-yhteyden aikana tapahtui virhe" tai "Kirjautuminen epäonnistui nykyisen ajan ja laitteen välisen eron takia", tarkista laitteesi päivämäärä- ja aika-asetukset. Turvallisuussyistä Samsung-tili edellyttää, että päivämäärä- ja aika-asetukset vastaavat todellista päivämäärää ja aikaa.
2 Jos sinulla on edelleen ongelmia kirjautumisessa, ota yhteys tukeen osoitteessa Samsung-tilin virallinen verkkosivusto Valitse Ota yhteyttä ja kerro minkälaisen virheviestin olet saanut.

Tukihenkilömme saattavat tarvita myös laitteesi lokitiedot ongelman ratkaisemiseksi. Löydät lokitiedot seuraavasti:

1 Avaa puhelin.
2 Näppäile puhelimen numerokenttään *#9900#.
3 Valitse Vikasietotilan taso ja valitse sitten Korkea (jos Korkea-vaihtoehto ei ole käytettävissä, valitse MID). Vaihdettuasi vikasietotilan tason, puhelin käynnistyy automaattisesti uudelleen.
1 Yhdistä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
2 Valitse Resurssienhallinta ja puhelin ja kopioi sitten "log"-kansio ja jaa se. Lähetä meille vain tiedosto, joka on seuraavassa muodossa: dumpState_< code_date>.log (esim. dumpState_G950FXXU4DSDA_201905231831.log)

Mitä tehdä, jos Samsung-tilillä ilmenee tuntematon kirjautuminen tai hakkerointiyritys?

Käyttäessäsi Samsung-tiliä, saat tiedon epäilyttävästä toiminnasta, jota et ole hyväksynyt. Lue alta lisää, mitä voit tehdä, jos tililläsi on luvattomia toimintoja.

Tarkista ensin Samsung-tilisi tapahtumat.

Jos löydät tililtäsi jonkun seuraavista tapahtumista, joku muu saattaa käyttää tiliäsi.

1 Ilmoitus uudesta kirjautumisesta, kun et ole itse kirjautunut tilille.
2 Muutoksia asetuksissasi.
3 Tilin toimintoja, joita sinä et ole tehnyt.
Avaa laitteen asetukset ja valitse Samsung-tilin profiili. Avaa laitteen asetukset ja valitse Samsung-tilin profiili.

Vaihe 1. Avaa laitteen asetukset ja valitse Samsung-tilin profiili.

Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet". Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet".

Vaihe 2. Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet".

Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi. Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.

Vaihe 1. Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.

Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti. Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti.

Vaihe 2. Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti.

Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle.

Vaihe 3. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle.

4 Tuntematon toiminta käyttämässäsi palvelussa. Esimerkiksi:
  • Cloud-tiedot: etsi varmuuskopiointi-, synkronointi- tai poistamistoimintoja, joita et ole itse tehnyt.

• Galaxy Store / Galaxy Themes: etsi tuntemattomia ostoja tai poistettua ostohistoriaa.
1 Vaihda salasanasi välittömästi. Salasanan on aina oltava vahva salasana ja se on vaihdettava säännöllisesti. Älä käytä samaa salasanaa muissa palveluissa.
2 Määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen seuraavasti:
  • Mobiililaitteet: Valitse laitteen asetukset ja "Tilit ja varmuuskopiointi". Valitse "Hallitse tilejä", napauta Samsung-tiliä, valitse "Oma profiili", "Suojaus ja yksityisyys" ja "Kaksivaiheinen tunnistautuminen".

• Verkkosivusto tietokoneella: Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu Samsung-tilillesi. Siirry "Suojaus"-välilehdelle ja valitse "Ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen".

Samsung-tilin poistaminen

Voit halutessasi poistaa Samsung-tilisi pysyvästi. Samsung-tilisi poistamisen yhteydessä myös kaikki tilisi tiedot, henkilötiedot ja muut tiedot poistetaan.

Voit poistaa tilisi Samsung-tilin virallisella verkkosivustolla toimimalla seuraavasti:

Kirjaudu tilillesi. Kirjaudu tilillesi.

Vaihe 1. Kirjaudu tilillesi.

Valitse "Profiili". Valitse "Profiili".

Vaihe 2. Valitse "Profiili".

Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta. Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta.

Vaihe 3. Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta.

Valitse "Poista tili". Valitse "Poista tili".

Vaihe 4. Valitse "Poista tili".

Kun poistat Samsung-tilisi, tietosi poistetaan myös kaikista Samsung-palveluista, jotka on liitetty tiliisi. Lisäksi poistetaan kaikki tiliisi kuuluvat tiedot, kuten lataukset, ostohistoria jne.

Varmista, että kirjaudut ulos Samsung-laitteistasi ennen Samsung-tilin poistamista. Samsung-tilin poistaminen ei automaattisesti kirjaa sitä ulos kaikista laitteista. Kun Samsung-tili on poistettu, et voi enää kirjautua laitteisiisi niiden palauttamista tai tietojen poistamista varten.

Näet, mitä palveluita Samsung-tililläsi on käytössä, siirtymällä Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle.