Suojaa Galaxy-laitettasi uudella Auto maattinen esto -toiminnolla

One UI 6 (Android-versio 14) -käyttöjärjestelmä tarjoaa parannetun turvallisuuden ominaisuuden nimeltään Automaattinen esto, joka sijaitsee Tietoturva ja tietosuoja -asetuksissa. Kun se on käytössä, Automaattinen esto suojaa Galaxy-laitettasi ja tietojasi estämällä sovellusten asentamisen luvattomista lähteistä, tekemällä tarkistuksia haittaohjelmien varalta ja estämällä vihamielistä toimintaa.

Samsung Galaxy -puhelin, jossa on Turvallisuus ja yksityisyys -kuvake.
Automaattinen esto -asetukset näytöllä. Automaattinen esto -asetukset näytöllä.

Vaihe 1. Ota automaattinen esto käyttöön siirtymällä kohtaan Asetukset > Tietoturva ja tietosuoja > Automaattinen esto > Käytössä.

McAfeen käyttöoikeussopimus ja McAfeen tietosuojakäytäntö. McAfeen käyttöoikeussopimus ja McAfeen tietosuojakäytäntö.

Vaihe 2. Tarkista ja Hyväksy loppukäyttäjän lisenssi ja tietosuojakäytäntö. Huomaa, että tämä ponnahdusikkuna ei välttämättä tule näkyviin maasi tai alueesi johdosta.

Huomio: Kun Automaattinen esto on käytössä, ”Tuntemattomien sovellusten asentaminen” ei voi toimia ja ”Sovellusten suojaus” ei voi olla poistettuna käytöstä.

Automaattinen esto suojaa laitettasi ja tietojasi haitallisilta sovelluksilta sallimalla sovellusten asentamisen vain valtuutetuista lähteistä. Jos yrität asentaa sovelluksia tuntemattomista tai valtuuttamattomista lähteistä, saat ponnahdusikkunan, joka varoittaa sinua jatkamasta asennusta.

Ponnahdusikkuna sovelluksen asentamisesta tuntemattomasta lähteestä.

Huomio: ”Tuntemattomien sovellusten asentaminen” -asetusvalikko on poistettu käytöstä eikä sitä voi muuttaa, kun Automaattinen esto on päällä.

”Sovelluksen suojaus” on automaattisesti käytössä, kun Automaattinen esto on päällä. Tämä asetus tarjoaa lisäsuojaa viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan suorittamalla turvatarkastuksia ja tekemällä tarkistuksia epäilyttävän toiminnan varalta joka kerta, kun uusi sovellus asennetaan. Jos turvallisuusongelmia havaitaan, sinulle ilmoitetaan ja sinulle annetaan mahdollisuus estää ongelmallisten sovellusten asennus.

Sovellusten suojausasetukset -näyttö

Huomio: Sovelluksen suojausasetukset ovat käytössä eikä niitä voi poistaa käytöstä, kun Automaattinen esto on päällä.

Automaattinen esto varmistaa, että vihamieliset laturit, tietokoneet ja muut laitteet eivät pysty lähettämään komentoja Galaxy-laitteeseesi, kun ne on liitetty USB-kaapelilla. Tämä suojaus estää luvattoman pääsyn laitteeseesi ja sen ja sen tietojen manipuloinnin USB-komentojen kautta.

”Estää komennot USB-kaapelin kautta” -ominaisuus Automaattinen esto -asetuksissa.

Yksi Automaattisen eston edistyneistä asetusvaihtoehdoista on mahdollisuus ottaa käyttöön ”Viestintäsovelluksen suojaus”. Samsungin viestintäsuoja estää kuvia, joissa epäillään olevan haitallista mediasisältöä tai haittaohjelmia viestintäsovelluksissa, mukaan lukien kolmannen osapuolen sovellukset, varmistaen, että laitteesi ja tiedot ovat hyvin suojattuja.

”Viestintäsovelluksen suojaus” -vaihtoehto Automaattisen eston edistyneissä asetuksissa.

Huomio: Tämä asetus koskee kolmansien osapuolien viestintäsovelluksia.

Toinen Automaattisen eston tarjoama edistynyt asetusvaihtoehto on estää ohjelmistopäivitykset, jotka siirretään USB-kaapelin kautta. Tämä ominaisuus estää haitallisen järjestelmäohjelmiston asentamisen laitteeseesi fyysisesti liitetystä lähteestä.

”Estä ohjelmistopäivitykset USB-kaapelin kautta” -vaihtoehto Automaattisen eston edistyneissä asetuksissa.