Löydä uusi saranateknologia Samsung Galaxy Z Flip5 ja Fold5 -laitteille

Tässä esitellään täysin uudet Galaxy Z Flip5 ja Fold5, nyt entistä tyylikkäämpinä! Nämä lisäykset sisältävät huippuluokan saranateknologian, joka tarjoaa uskomattoman sulavan taitoksen lähes ilman rakoja. Tutustu tähän huomattavaan ominaisuuteen, joka vie taittuvien laitteiden mahdollisuudet äärimmilleen.

Galaxy Z taittuvat saranat.

Ohuempi muotoilu ja parempi kannettavuus

Koe saumaton liike Flex-saranan avatessa ja sulkiessa Galaxy Z Flip5 ja Fold5 -laitteita. Käyttäjäkeskeisen suunnittelun ansiosta tämä huippuluokan mekanismi mahdollistaa tarvittaessa puhelimen täydellisen tasaisen asennon, samalla kun rako minimoidaan suljettaessa. Saranan sulavampi liike parantaa kokonaiskäyttökokemusta ja tekee molempien laitteiden suurempien näyttöjen käytön vaivattomaksi.

Koe saumaton liike Flex-saranan avatessa ja sulkiessa Galaxy Z Flip5 ja Fold5 -laitteita. Käyttäjäkeskeisen suunnittelun ansiosta tämä huippuluokan mekanismi mahdollistaa tarvittaessa puhelimen täydellisen tasaisen asennon, samalla kun rako minimoidaan suljettaessa. Saranan sulavampi liike parantaa kokonaiskäyttökokemusta ja tekee molempien laitteiden suurempien näyttöjen käytön vaivattomaksi.

Huomaa: Aiempiin Z-sarjan malleihin verrattuna, Galaxy Z Flip5 ja Fold5 -mallien uusi sarana saattaa tuntua hieman löysältä avattaessa ja suljettaessa, mikä johtuu uuden Flex-saranatekniikan parannetusta ja sulavammasta liikkeestä.

Uusi ja parannettu saranateknologia

Uusi sarana mahdollistaa näytön täydellisen sulkemisen samalla poistaen käytännössä välissä olevan raon.

① Näyttö
② Joustava sarana
③ Edellinen sarana

Uuden Galaxy Z Flip5 ja Fold5:n saranateknologia edelliseen malliin verrattuna. Uuden Galaxy Z Flip5 ja Fold5:n saranateknologia edelliseen malliin verrattuna.
Galaxy Z Flip4:n ja Flip5n paksuuden vertailu. Galaxy Z Flip4:n ja Flip5n paksuuden vertailu.

Galaxy Z Flip4 vs. Flip5

Galaxy Z Fold4:n ja Fold5:n paksuuden vertailu. Galaxy Z Fold4:n ja Fold5:n paksuuden vertailu.

Galaxy Z Fold4 vs. Fold5

Huomaa: On normaalia, että sekä Z Flip5 että Z Fold5 -malleissa taitos näyttää hieman suuremmalta verrattuna aiempiin malleihin uuden saranateknologian vuoksi.

Galaxy Z -sarjan Flex-tilan vakioalue

Flex-tila on suunniteltu toimimaan standardialueella 75-115 astetta. Huomaa, että jos sarana on asetettu tämän alueen ulkopuolelle, se ei ehkä pidä kulmaansa turvallisesti.

Galaxy Z Flip ja Fold -flex-alue. Galaxy Z Flip ja Fold -flex-alue.

Standardikulma täysin avattuna vaihtelee noin 178,5 - 181,5 asteen välillä. Huomaa, että kolmannen osapuolen suojakuoret ja tarvikkeet voivat vaikuttaa liikerataan. Vältä liiallisen voiman käyttämistä laitetta avattaessa tai suljettaessa.

Galaxy Z Flip5 & Fold5 -sarana täysin avattuna. Galaxy Z Flip5 & Fold5 -sarana täysin avattuna.

Huomio: Lisätietoja saat tutustumalla usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima