Valokuvien ja videoiden hallinta Galleria-sovelluksessa synkronoimalla ne OneDriveen

Voit tallentaa kaikki kuvasi ja videosi pilvipalveluun käyttämällä OneDrivea Galaxy-puhelimessasi. Määrittämällä OneDriven ja Gallerian automaattisen synkronoinnin, voit käyttää tiedostojasi milloin tahansa myöhemmin OneDrivessa tietokoneella tai muussa mobiililaitteessa.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Samsung- ja MS-tilien linkittäminen Cloud Sync -toiminnolla

Jotta voit synkronoida Galleria-sovelluksen OneDriveen, sinun on ensin kirjauduttava OneDriveen. Vaikka sinulla ei olisi MS-tiliä, voit kirjautua OneDriveen Galaxy-puhelimen Samsung-tilin Cloud Sync -toiminnolla. Toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Galleria ja napauta alalaidasta Valikko (kolme pistettä).

Vaihe 2. Napauta Asetukset-kuvaketta.

OneDriven ja Samsung-tilin linkittäminen, vaihe 1

Vaihe 3. Napauta Cloud Sync Galleria-asetukset-valikossa.

Vaihe 4. Lue ilmoitus, salli oikeudet ja valitse Yhdistä.

OneDriven ja Samsung-tilin linkittäminen, vaihe 2

Vaihe 5. Valitse Yhdistä.

Vaihe 6. Napauta Luo tili! ja luo Microsoft-tili nykyisen Samsung-tilisi avulla. Jatka loppuu noudattamalla sovelluksen antamia ohjeita.

OneDriven ja Samsung-tilin linkittäminen, vaihe 3

Huomautus:

• Cloud Sync -valikko on näkyvissä vain silloin, kun et vielä ole kirjautuneena OneDriveen. Jos olet jo kirjautunut, näkyvissä on OneDrive-valikko.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin.

Yksittäisten albumien synkronointi Galleria-sovelluksessa

Voit synkronoida ja tallentaa tiettyjä tärkeitä albumeita OneDriveen, kuten perheen lomakuvat tai selfiet parhaiden kavereidesi kanssa. Aloita Gallerian asetusvalikosta ja toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse Synkronoi OneDriveen

Vaihe 2. Valitse Synkronoitavat albumit.

Albumin synkronointi OneDriveen, vaihe 1

Vaihe 3. Voit valita OneDriveen synkronoitavat albumit napauttamalla albumin vieressä olevaa valitsinta.

Albumin synkronointi OneDriveen, vaihe 2

Tiedostojen lataaminen OneDrivesta

OneDrivessa voit ladata valokuvia ja videoita, jotka on synkronoitu OneDriveen toisesta puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta.

Vaihe 1. Avaa OneDrive -sovellus ja valitse Valokuvat-välilehti.

Vaihe 2. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat ladata puhelimeesi.

Lataaminen OneDrivesta, vaihe 1

Vaihe 3. Valitse Lataa.

Vaihe 4. Vahvista valitsemalla TALLENNA. Jos haluat tallentaa sisällön eri sijaintiin, napauta nuolta takaisin ja valitse eri sijainti tiedostolle, esimerkiksi Asiakirjat tai Kuvat.

Lataaminen OneDrivesta, vaihe 2

Poistettujen tiedostojen palauttaminen OneDrivesta

Hätä ei ole suuri, jos poistat vahingossa kuvia OneDrivesta. Poistettuja kuvia ja videoita ei poisteta pysyvästi. Ne säilytetään roskakorissa muutaman päivän, jotta voit palauttaa sieltä tiedostosi. Löydät poistetut tiedostot valitsemalla OneDrive > Minä > Roskakori.

Gallerian valokuvien ja videoiden automaattinen synkronointi OneDriveen

Galleria-sovelluksen automaattinen synkronointi voi olla oletuksena pois käytöstä, mutta voit ottaa sen käyttöön, jolloin kaikki kuvasi ja videosi synkronoidaan OneDriveen. Jos sinulla on jo OneDrive-tili, toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Galleria ja napauta alalaidasta Valikko (kolme pistettä).

Vaihe 2. Napauta Asetukset-kuvaketta.

Vaihe 3. Ota Synkronointi OneDriveen käyttöön napauttamalla valitsinta. Gallerian kuvat ja videot synkronoidaan OneDriveen automaattisesti.

Automaattinen synkronointi OneDriveen, vaihe 2

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.