Miksi Samsungin tuotteiden pakkauksissa ei kuulokkeita ja latausliitintä?

Galaxy S23 -sarja

Samsung-älypuhelimissa on USB-C-datakaapeli, mutta niiden pakkauksessa ei ole kuulokkeita tai latausliitintä, koska haluamme minimoida tuotteidemme vaikutukset ympäristölle.

Yhä useammat Galaxy-käyttäjät tekevät kestäviä valintoja arjessaan ja edistävät kierrätystä. Haluamme tukea Galaxy-yhteisöä tässä tavoitteessa ja siksi emme enää toimita kuulokkeita ja latausliittimiä Galaxy-älypuhelimien pakkauksissa.

Samsung uskoo, että tarpeettomien kuulokkeiden ja latausliittimien poistaminen laitepakkauksista voi auttaa jatkuvasti kasvavassa elektroniikkajätteen ongelmassa.

Toivomme, että nykyiset Galaxy-käyttäjät jatkavat kuulokkeidensa ja latausliittimiensä käyttöä, kun taas uusien käyttäjien on ostettava ne erikseen. Samsungin latureita on nyt saatavana uuteen alennettuun hintaan. Lue lisää latureiden ostamisesta Samsung Store -verkkokaupasta. Samsung Store -verkkokaupassa on lisätietoja myös kuulokkeiden ostamisesta.

Huomaathan: Jotta akun suorituskyky ja kestävyys olisi paras mahdollinen, on tärkeää käyttää korkeatehoisia alkuperäisiä Samsungin latureita.

Samsung-älypuhelimien mukana toimitetaan USB-C-datakaapeli

Laitepakkaus sisältää USB-C-datakaapelin, jolla älypuhelin kytketään latausliittimeen.

USB-C on yleisin älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden laturityyppi. Se mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja puhelimen lataamisen lyhyemmässä ajassa. USB-C-kaapelin voi myös kytkeä kummin päin tahansa ja sitä voi käyttää kaikissa Samsung Galaxy -laitteissa, joten vanhoja latureita voi käyttää myös uusissa älypuhelinmalleissa.

Eikö Samsungin älypuhelimien pakkauksissa ole tulevaisuudessa kuulokkeita tai latausliitintä?

Samsung jättää kuulokkeet ja latausliittimet pois Galaxy-älypuhelimien pakkauksista maailmanlaajuisesti.