OM46F-W

Tekniset Tiedot

Näyttö
  • Koko 46"
  • Näytön koko 46
  • Paneelityyppi S-VA
  • Tarkkuus 1920 x 1080 (16:9)
  • Pisteväli (HxV) 0,530 x 0,530 mm
  • Aktiivinen näytön koko (HxV) 1018,08 (H) x 572,67 (V) mm
  • Kontrastisuhde 5000:1
  • Katselukulma (HxV) 178/178
  • Vasteaika 6 ms
  • Näytön väri 8 bit - 16,7M
  • Väriavaruus 72 %
  • H-skannaustiheys 108 ~ 139,5 KHz
  • Pikselitiheys (mm) 297 MHz
  • Virkistystaajuus 98 ~ 122 Hz
  • Valovoima 2,500 cd/m2
Liitettävyys
  • HDMI In 2
  • DP In RGB
  • USB 1
  • RGB In Daisy Chain
  • Äänilähtö Stereo Mini Jack
  • Video Out Kyllä
  • RS232 In Kyllä
  • RS232 Out Kyllä
  • RJ45 In Kyllä
  • RJ45 Out Kyllä
  • HDBaseT In LAN
  • WiFi Kyllä
  • 3G Dongle Kyllä (3G only)
Virta
  • Virtalähde AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 1069 x 623,6 x 79 mm
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 1156 x 713 x 200 mm
Paino
  • Laitteen paino 29,9 kg
  • Pakkauksen paino 34,6 kg
Mekaaniset tiedot
  • VESA-kiinnikkeet 995 x 500 (Basic), 1000 x 400 (Optional)
  • Reunan leveys 24,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 0 ~ 30 (Direct Sunlight), 0 ~ 50 (w/o Direct Sunlight), 0 ~ 50 (Direct Sunlight in Cooling System w/o SBB)
  • Kosteus 10 ~ 80 (Non-condensing)
Yleistä
  • Lisätiedot Polarized Sun Glasses Viewable in any direction, HD Base T for Long Distance Installalling, Portrait /Landscape Installation Support, Lamp Error Detection, Auto Brightness Control with Ambient,m Brightness Sensor, Temperature Sensor, RJ45 MDC, Auto Source Switching & Recovery, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Kensington Lock
Sisäinen soitin (MagicInfo)
  • MagicInfo Support Kyllä
Ympäristöystävällisyys
  • Energiatehokkuusluokka (paras A+++, huonoin E) D
Varusteet
  • Included Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, Power Cord(TBD), Remote Controller, Batteries

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.