85" LED-näyttö QMD

QM85D-BR

Tekniset Tiedot

85" LED-näyttö QMD (QM85D-BR)

Näyttö
  • Koko 85"
  • Näytön koko 85
  • Paneelityyppi 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Tarkkuus 3840 x 2160 (16:9)
  • Pisteväli (HxV) 0,1625 x 0,4875 (mm)
  • Aktiivinen näytön koko (HxV) 1872 (H) x 1053 (V) mm
  • Valovoima (Tyyp) 430 cd/m²
  • Kontrastisuhde 5000:1
  • Katselukulma (HxV) 178° / 178°
  • Vasteaika 6 (Typ.)
  • Näytön väri 16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10 bit)
  • Väriavaruus 72 %
  • Dynaaminen kontrastisuhde 50 000:1
Liitettävyys
  • RGB In D-Sub, DVI-D,Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
  • Äänitulo Stereo Mini Jack
  • Äänilähtö Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI (3)
Design
  • Jalustatyyppi Foot Stand (Optional)
Virta
  • Virtalähde AC 100 - 240 V ~ (+/- 10 %), 50 / 60 Hz
  • Virrankulutus (Pois päältä) Alle 0,5 W
  • Virrankulutus (Päällä) 375 W (Typical), 450 W (Rating), 495 W (Max)
  • Virrankulutus (Valmiustila) Alle 0,5 W
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 1949 x 1130 x 128,8 mm
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 2096 x 1313 x 522 mm
Paino
  • Laitteen paino 81,2 kg
  • Pakkauksen paino 99 kg
Mekaaniset tiedot
  • VESA-kiinnikkeet 600 x 400 mm
  • Reunan leveys 37,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 0 ~ 40 °C
  • Kosteus 10 ~ 80 %
Yleistä
  • Lisätiedot Touch (1 Drawing 10 Touch) Temperature Sensor,Pivot Display, Clock Battery (80 hrs Clock Keeping), Built in Speaker (15 W 2 ch)
  • Kaiuttimet Built in Speaker (15 W + 15 W)
Valinnaiset ominaisuudet
  • Protection Glass Kyllä
  • Objektiivikiinnitys WMN8200SD
  • Specialty All-in-one Touch (Factory Assembly)
  • Jalusta STN-L7585F (New Stand)
Sisäinen soitin (MagicInfo)
  • Lisätiedot FHD 4 PBP Support (2 / 3 / 4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
  • MagicInfo Support Kyllä
Ympäristöystävällisyys
  • Energiatehokkuusluokka (paras A+++, huonoin E) C
Sertifikaatit ja yhdenmukaisuus
  • EMC Class A
  • Turvallisuus 60950-1
Varusteet
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, DP cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.