QM98F

Tekniset Tiedot

Näyttö
  • Koko 98"
  • Näytön koko 98
  • Paneelityyppi 60 Hz E-LED BLU
  • Tarkkuus 3,840 x 2,160 (16:9)
  • Pisteväli (HxV) 0,105 x 0,315 mm
  • Aktiivinen näytön koko (HxV) 2158,848(H) x 1214,352(V) mm
  • Kontrastisuhde 4000:1
  • Katselukulma (HxV) 178/178
  • Vasteaika 8 (Typ)
  • Näytön väri 16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10bit)
  • Väriavaruus 72 %
  • H-skannaustiheys 30 ~ 81 kHz
  • Pikselitiheys (mm) 594 MHz
  • Virkistystaajuus 48 ~ 75 Hz
  • Valovoima 500 nit
  • Dynaaminen kontrastisuhde Mega
Liitettävyys
  • HDMI In 4
  • DP In 2
  • DVI In 1
  • USB 1 (S/W update only)
  • RGB In D-Sub (DVI-I Common)
  • Äänitulo Stereo Mini Jack, RGB/DVI/DP/HDMI
  • Äänilähtö Stereo Mini Jack
  • RS232 In Kyllä
  • RS232 Out Kyllä
  • RJ45 In Kyllä
  • IR In Kyllä
  • IR-ulosmeno Kyllä
Virta
  • Virtalähde AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Virrankulutus (Pois päältä) Alle 0,5 W
  • Virrankulutus (Valmiustila) Alle 0,5 W
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 2194,2 x 1249,8 x 71,3 (w/o handle), 2194,2 x 1249,8 x 76,5 (w/ handle)
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 2455 x 1483 x 605 mm
Paino
  • Laitteen paino 80 kg
  • Pakkauksen paino 140,6 kg
Mekaaniset tiedot
  • VESA-kiinnikkeet 900 x 600 mm
  • Reunan leveys 15,2 / 15,2 / 15,2 mm
  • Media Player Option Type SBB-DA/DI
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 0 ~ 40 ℃
  • Kosteus 10 ~ 80 %
Yleistä
  • Lisätiedot Temperature Sensor, Pivot Display, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(10W 2ch)
  • Kaiuttimet 10 W x 2
Valinnaiset ominaisuudet
  • Objektiivikiinnitys WMN9500SD
Sisäinen soitin (MagicInfo)
  • Lisätiedot FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DHCP with RJ45 MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
Ympäristöystävällisyys
  • Energiatehokkuusluokka (paras A+++, huonoin E) B
Sertifikaatit ja yhdenmukaisuus
  • EMC Class A
  • Turvallisuus 60950-1
Varusteet
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.