850 EVO SATA III 2,5 tuumaa SSD

MZ-75E120

Tekniset Tiedot

850 EVO SATA III 2,5 tuumaa SSD (MZ-75E120)

Yleistä
  • Sovellukset Client PCs
  • Kapasiteetti 120 GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Form Factor 2,5 inch Form Factor
  • Käyttöliittymä SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Mitat (L x K x S, mm) 100 x 69,85 x 6,8 mm Dimension
  • Weight Max 39 g Weight
  • Storage Memory Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Controller Samsung MGX Controller
  • Cache Memory Samsung 256 MB Low Power DDR3 SDRAM
Erikoistoiminnot
  • TRIM Support TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0) , TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Kyllä
Suorituskyky
  • Sequential Read Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 94 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 88 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Ympäristö
  • Average Power Consumption (system level) * Average: 2,1 Watts * Maximum: 2,4 Watts (Burst mode) * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 m Watts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Toimintaympäristön lämpötila 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Shock 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Tarvikkeet
  • Installation Kit Not Available
Käyttöjärjestelmä
  • Management SW Magician Software for SSD management
Takuu
5 Years Limited Warranty or 75TBW Limited Warranty

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.