MZ-76E1T9

Tekniset Tiedot

MZ-76E1T9 (MZ-76E1T9)

Yleistä
  • Sovellukset Datacenter
  • Kapasiteetti 1920GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Kosketusnäyttö 2.5 inch
  • Käyttöliittymä SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Mitat (L x K x S, mm) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Paino Max 60.0 g Weight
  • Storage Memory Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Controller Samsung MJX Controller
  • Cache Memory Samsung 2GB Low Power DDR4 SDRAM
Erikoistoiminnot
  • TRIM Support Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Suorituskyky
  • Sequential Read Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Ympäristö
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.95 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Toimintaympäristön lämpötila 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Shock 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Käyttöjärjestelmä
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Takuu
5-Year Limited Warranty or 698 TBW Limited Warranty

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.