MZ-76E3T8

Tekniset Tiedot

MZ-76E3T8 (MZ-76E3T8)

Yleistä
  • Sovellukset Datacenter
  • Kapasiteetti 3840GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Form Factor 2.5 inch
  • Käyttöliittymä SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Mitat (L x K x S, mm) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Paino Max 62.0 g Weight
  • Storage Memory Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Controller Samsung MJX Controller
  • Cache Memory Samsung 4GB Low Power DDR4 SDRAM
Erikoistoiminnot
  • TRIM Support Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Suorituskyky
  • Sequential Read Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Ympäristö
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.95 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Toimintaympäristön lämpötila 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Shock 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Ohjelmisto
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Takuu
5-Year Limited Warranty or 1,396 TBW Limited Warranty

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS