Samsung SBB-B64DV4

SBB-DA

Tekniset Tiedot

Samsung SBB-B64DV4 (SBB-DA)

Liitettävyys
  • Video Out 1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160@30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160@60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Virta
  • Virtalähde AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 321,6 x 40,3 x 224,7 mm
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 432 x 95 x 269 mm
Paino
  • Laitteen paino 1,8 kg
  • Pakkauksen paino 2,5 kg
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 10 °C ~ 40 °C
  • Kosteus 10 ~ 80%
Yleistä
  • Lisätiedot AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, Integrated N/B, Bolton-E4 S/B, AMD R6 Graphics GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)
Varusteet
  • Included User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .
Kodinkoneiden asiantuntijat voivat auttaa Ma-Pe 08:00-18:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop