SBB-SS08E

Tekniset Tiedot

SBB-SS08E (SBB-SS08E)

Liitettävyys
  • Video Out DVI Out
Virta
  • Virtalähde AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Virrankulutus (Pois päältä) less than 0.5W
  • Virrankulutus (Päällä) 19W(Max) / 13W(Typical) / 17W(Rating)
  • Virrankulutus (Valmiustila) less than 0.5W
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 321.6 x 203.4 x 35.1(w/o handle,foot : 312.4x194.2x32.4)
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 432 x 269 x 95 mm
Paino
  • Laitteen paino 1.3 kg
  • Pakkauksen paino 2.1 kg
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 10℃~ 40 ℃
  • Kosteus 10~80 %
Yleistä
  • Lisätiedot Cortex-A9 1GHz Quad Core CPU, 2D & 3D Graphics Engine -Up to 1920x1080. 32bpp -Supports OpenGL ES GPU, 8GB(2.65GB Occupied by O/S, 5.35GB Available) FDM/HDD/SSD, 1.5GB,48bit DDR3-933 (1866MHz) Memory, 10/100Mbps (MDC) Ethernet, USB 2.0 Port x 2, RJ-45, RS232 In/Out(Stereo), IR In, Audio In (HDMI1, HDMI2, AV/COMPONENT)
Varusteet
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries, User Manual, DVI to HDMI Cable (Short, Long), IR CABLE

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 7 työpäivän kuluessa

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.