Wireless Audio 360 R3 –langaton kaiutin

WAM3501

Tekniset Tiedot

Wireless Audio 360 R3 –langaton kaiutin (WAM3501)

Yleistä
  • Omni-Directional Sound Kyllä
Äänitoiminto
  • HD Audio (High Resolution Audio) Kyllä
Dekooderimuoto
  • AAC Vain DRM-vapaat
  • MP3 Enintään 320 kbps
  • WAV Enintään 192 kHz / 24 bit
  • OGG Kyllä
  • WMA Kyllä
  • FLAC Enintään 192 kHz / 24 bit
  • AIFF Enintään 192 kHz / 24 bit
  • ALAC Enintään 192 kHz / 24 bit
Liitettävyys
  • Wireless LAN Sisäinen (2,4 / 5 GHz Dual Band)
  • Bluetooth Kyllä
  • TV SoundConnect Kyllä
Ohjauslaite
  • Android 2.3.3 tai uudempi
  • iOS 6.1 tai uudempi
Kaiuttimet
  • Diskanttikaiutin 25 mm (1 kpl)
  • Bassokaiutin 103 mm (1 kpl)
Mitat
  • Tuotteen mitat (L x K x S): 144 x 273 x 144
  • Myyntipaketin ulkomitat (L x K x S): Yksi pakkaus 186 x 385 x 186
Paino
  • Tuotteen paino 2,0 kg
  • Bruttopaino (yksi pakkaus) 2,6 kg
Virta
  • Virrankulutus valmiustilassa 3,6 W
  • Virrankulutus käytössä 18 W
  • Virtalähde 220-240V
  • Akku Ei
Varusteet
  • Kaukosäädin Kaukosäädinsovellus (iOS / Android)
  • Virtajohto Kyllä

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.