Wireless Audio 360 R5 –langaton kaiutin

WAM5500

Tekniset Tiedot

Wireless Audio 360 R5 –langaton kaiutin (WAM5500)

Yleistä
  • Omni-Directional Sound Kyllä
Äänitoiminto
  • HD Audio (High Resolution Audio) Kyllä
Dekooderimuoto
  • AAC Ainoastaan DRM-suojaamattomat
  • MP3 Jopa 320 kbps
  • WAV Jopa 192 kHz / 24 bittiä
  • OGG Kyllä
  • WMA Kyllä
  • FLAC Jopa 192 kHz / 24 bittiä
  • AIFF Jopa 192 kHz / 24 bittiä
  • ALAC Jopa 192 kHz / 24 bittiä
Liitettävyys
  • Wireless LAN Sisäänrakennettu (2,4 / 5 GHz:n kaksitaajuus)
  • Bluetooth Kyllä
  • TV SoundConnect Kyllä
Ohjauslaite
  • Android 2.3.3 ja uudemmat
  • iOS 6.1 ja uudemmat
Kaiuttimet
  • Diskanttikaiutin 25 mm (1 kpl)
  • Bassokaiutin 125 mm (1 kpl)
Mitat
  • Tuotteen mitat (L x K x S): 166 x 313 x 166 mm
  • Myyntipaketin ulkomitat (L x K x S): Yksi pakkaus 208 x 409 x 208 mm
Paino
  • Tuotteen paino 2,7 kg
  • Bruttopaino (yksi pakkaus) 3,5 kg
Virta
  • Virrankulutus valmiustilassa 2.5 W
  • Virrankulutus käytössä 22 W
  • Akku Ei
  • Free Voltage -toiminto Kyllä
Varusteet
  • Kaukosäädin Remote App -sovellus (iOS / Android)
  • Virtajohto Kyllä

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.