Samsung-etätuen käyttäminen

Onko sinulla ongelmia Samsung TV:si kanssa ? Voit onneksi saada apua nopeasti ja helposti. Samsungin etätuki voi ratkaista televisiosi ongelmat ja tarjota ratkaisun tutkimalla televisiotasi etänä. Etätuen toimintaperiaate on seuraava.

Mikä on etätuki?

Etätuki on toiminto, jonka avulla Samsungin asiantuntiojat voivat tutkia televisiotasi etänä puhelun tai keskustelun avulla. Verkkoyhteyden avulla koulutetut teknikkomme voivat tarkastella televisiotasi etänä ja tarjota soveltuvia ratkaisuja. Teknikot muodostavat yhteyden televisioon ja hakevat ongelmia suojatun palvelimen kautta.

Etätuki

Huomautus:

• Etätuki on käytettävissä vain seuraavissa malleissa: ES5500, F5500 ja uudemmat mallit (ei F6100)
  • Varmista, että TV on yhdistetty Internetiin. Jos yhteyttä ei ole, saat viestin, jossa kerrotaan, että yhteyttä etätukeen ei voida muodostaa.

Etätuen palvelut

Anna teknikoille pääsy televisioosi etätuen avulla ja voit saada apua ohjelmistoihin liittyvissä ongelmissa tai korjata asetuksia, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia television toiminnassa. Teknikoilla on rajoittamaton pääsy televisioosi, jotta he näkevät nykyiset asetuksesi ja voivat tehdä tarvittavat määritykset.

Etätuen kautta saatavat yksittäiset palvelut on lueteltu alla.

• TV:n ongelmien määrittäminen.
  • TV:n asetusten säätäminen.  (kuva, ääni, Smart Hub -asetukset jne.)
  • Mukautettujen asetusten varmuuskopiointi ja palauttaminen.
  • TV:n tehdasasetusten palauttaminen.
  • Uusimman laiteohjelmiston asentaminen.
  • Smart Hub -asetusten hallinta.
  • Smart Hub -sovellusten määrittäminen ja asentaminen.
  • Kuvan optimointi ja äänen kalibrointi.

Huomautus: Sinun on hyväksyttävä vastuuvapauslauseke ja sopimusehdot ennen tämän toiminnon käyttämistä.

Etätuen käyttäminen

Vaihe 1.
 Soita Samsungin asiakaspalveluun.

Vaihe 2. Valitse valikosta Tuki. Valitse Etähallinta ja ota se käyttöön.

Etätuen hallinta

Vaihe 3. Valitse Näytä ehdot.

Huomautus: Tämä toiminto vaatii Internet-yhteyden.

Vaihe 4. Lue Etähallinnan palveluehdot ja valitse Sulje.

Vaihe 5. Järjestelmä muodostaa yhteyden verkkopalvelimeen ja kun yhteys on muodostettu, saat 8-numeroisen PIN-koodin.

Etätuen PIN-koodi

Vaihe 6. Anna PIN-koodi palveluedustajallemme. Sen avulla Samsungin huoltoasiantuntija voi hallita televisiotasi etänä.

Etätuen suojaus

Etätuen suojaus

Käyttäessäsi etätukea, saatat olla huolissasi henkilötietojesi suojauksesta, koska teknikot tarkastelevat älytelevisiotasi. Sinun ei tarvitse huolestua, koska etätuki on suojattu erittäin tehokkaasti.

Käyttäessäsi etätuen palveluita laitteesi ja teknikot ovat yhteydessä suojatun palvelimen kautta ja kaikki tiedot tallennetaan Samsungin palvelimelle. Mikään ulkopuolinen yritys ei pääse tietoihisi, joten ne eivät pääse leviämään.

Lisäksi edes Samsung ei pääse laitteesi tietoihin milloin tahansa. Etätuen avulla Samsung voi muodostaa yhteyden laitteeseesi vain yhden istunnon ajaksi. Kun yhteys katkaistaan, Samsung ei voi muodostaa yhteyttä uudelleen ilman uutta PIN-koodia, jonka sinä annat.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavana myös oman maasi kielellä.