Što se promijenilo u funkciji Sinkronizacija s OneDriveom u aplikaciji Galerija?
Funkcija Sinkronizacija s OneDriveom u Samsungovoj aplikaciji Galerija je ukinuta. Ako ste je koristili za pohranu fotografija i videozapisa na OneDriveu, nema razloga za brigu. Vaše postojeće fotografije i videozapisi ostaju sigurni na OneDriveu, a nove i dalje možete sigurnosno kopirati putem aplikacije OneDrive.
Kada je funkcija Sinkronizacija s OneDriveom ukinuta u aplikaciji Galerija?
Sinkronizacija Galerije s Microsoft OneDriveom ukinuta je 30. rujna 2026. Također je uklonjena veza između vašeg Microsoft računa i Samsung računa.
Što se dogodilo s fotografijama i videozapisima koji su već pohranjeni na OneDriveu?
Ništa nije izbrisano. Fotografije i videozapisi pohranjeni na OneDriveu putem Sinkronizacije s OneDriveom ostaju na OneDriveu i možete ih pregledavati u aplikaciji OneDrive. Ako želite kopije fotografija I videozapisa na svom uređaju, možete ih preuzeti iz aplikacije OneDrive.
Vidim obavijest „Sinkronizacija s OneDriveom uskoro završava” u aplikaciji Galerija. Što trebam učiniti?
Ova vas je obavijest upozorila na ukidanje funkcije Sinkronizacija s OneDriveom. Vaše fotografije i videozapisi na OneDriveu nisu izbrisani. Za nastavak sigurnosnog kopiranja novih fotografija i videozapisa dodirnite Saznajte više u obavijesti, zatim odaberite Sigurnosno kopiranje kamere u aplikaciji OneDrive i slijedite upute na zaslonu. Također možete ručno postaviti ovu opciju slijedeći korake navedene u nastavku.
Kako mogu sigurnosno kopirati fotografije i videozapise nakon što je ova funkcija ukinuta?
Možete nastaviti spremati fotografije i videozapise s uređaja na OneDrive koristeći opciju Sigurnosno kopiranje kamere u aplikaciji OneDrive.
Mogu li sigurnosno kopirati fotografije iz drugih mapa na OneDrive?
Da. Osim fotografija snimljenih kamerom, možete sigurnosno kopirati slike spremljene u drugim mapama, kao što su one povezane s društvenim mrežama i aplikacijama za uređivanje fotografija.
- Uključite opciju Kategoriziraj kako biste fotografije zadržali u izvornim mapama.
- Isključite opciju Kategoriziraj kako biste sve fotografije spremili u mapu Camera Roll.
Zahvaljujemo na povratnim informacijama
Molimo vas da odgovorite na sva pitanja.
Code to Open Chat Window