Запознај се

Може да нѐ контактираш преку интернет, да ни се јавиш или да не посетиш.

Contact us

КОНТАКТИРАЈ ГО SAMSUNG

Samsung Electronics бара потенцијални партнери од светска класа со иновативни и препознатливи технологии, со цел остварување соработка и креирање нови деловни мoжnости. Заедно со испорачувачите ќе работиме на постигнување на заедничката цел: Да бидеме најдобри во светот

Ако сакаш да бидеш партнер на компанијата Samsung Electronics, те покануваме да нѐ контактираш. Заедно ќе создадеме иднина на дигитални доживувања.

ПРАТЕТЕ НИ Е-ПОРАКА
General Enquiry

ПОМОШ СО ПРОИЗВОДИТЕ

Техничка телефонска поддршка
B2B жешка линија: +389 2 320 7777
Сабота и недела: не работи
Пред да ни се јавите, ќе биде потребно за нас да подготвите некои податоци.
Подгответе ги шифрата на моделот, серискиот број и датумот на купувањето.

Работно време: Работно време на кол-центарот: понеделник-петок: 09:00-18:00h (EST)

ПОБАРАЈТЕ ПОДДРШКА
Sales Enquiry

КОНТАКТИ ВО КОРПОРАЦИЈАТА

Седиште на компанијата
Локална канцеларија на Samsung Electronics Austria GmbH
Костурски херои 38 - II спрат
1000 Скопје
Република Северна Македонија
Кол-центар: +389 2 320 7777

Technical Support

Samsung Team of Empowered Partners

Воспостави партнерство со нас и влези во свет на можности

Стани партнер на компанијата Samsung и ќе добиеш широк дијапазон производи за претпријатија, понуди за решенија што се најдобри во својата класа, докажани маркетинг-стратегии и стручност што ќе создадат ново деловно искуство. На располагање ќе имаш средства на Samsung, информации за продажбата, техничка и продажна помош за да создадете вредност за вашите купувачи. Изгради цврста основа за вашето работење и застани рамо до рамо со глобалниот лидер во работењето.

Samsung Team of Empowered Partners