Мобилен

Серија Galaxy Tab S9

Искуси го новиот стандард на премиум таблетите.

Наредени се Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra во режим на портрет, преклопувајќи се еден со друг со тапет со разнобоен бран на сите екрани. Вода прска околу трите уреди, а S Pen е насочен кон екранот на Galaxy Tab S9. Наредени се Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra во режим на портрет, преклопувајќи се еден со друг со тапет со разнобоен бран на сите екрани. Вода прска околу трите уреди, а S Pen е насочен кон екранот на Galaxy Tab S9.

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Five Galaxy Watch6 Series devices are in a single, diagonal line. Each has a different watch band and is displaying a different screen. Five Galaxy Watch6 Series devices are in a single, diagonal line. Each has a different watch band and is displaying a different screen.

Galaxy A55 | A35 5G

Горната половина од задната страна на Galaxy A55 5G во сјајна ледено сина сјајна јоргована, задната страна на Galaxy A35 5G во феномелна лимон боја е прикажана со капки вода кои прскаат околу неа. 'Феноменално'. Горната половина од задната страна на Galaxy A55 5G во сјајна ледено сина сјајна јоргована, задната страна на Galaxy A35 5G во феномелна лимон боја е прикажана со капки вода кои прскаат околу неа. 'Феноменално'.

ТВ & АВ

Најголемото воодушевување досега, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C е поставен во аголот на дневната соба и прикажува сцена со сина бранова шема Samsung Neo QLED 8K QN900C е поставен во аголот на дневната соба и прикажува сцена со сина бранова шема

Најголемото воодушевување досега во 4К

Samsung Neo QLED 4K QN90C е поставен на аголот на дневната соба и прикажува сцена со виолетова бранова шема Samsung Neo QLED 4K QN90C е поставен на аголот на дневната соба и прикажува сцена со виолетова бранова шема

Доживеј ја неверојатната разлика на Samsung OLED

Samsung OLED S95C е поставен на аголот на дневната соба и прикажува сцена со зелени шеми Samsung OLED S95C е поставен на аголот на дневната соба и прикажува сцена со зелени шеми

Направи го својот ТВ

Samsung The Frame TV се наоѓа на ѕидот од дневната соба и прикажува уметност во жолта боја Samsung The Frame TV се наоѓа на ѕидот од дневната соба и прикажува уметност во жолта боја

Комплетно театарско искуство

Новиот 2023 Samsung Q900C soundbar звучник и Neo QLED 8K ТВ се поставени заедно, прикажувајќи ја сцената на езерото и околниот пат Новиот 2023 Samsung Q900C soundbar звучник и Neo QLED 8K ТВ се поставени заедно, прикажувајќи ја сцената на езерото и околниот пат

Апарати за домаќинство

Водич за купување

BESPOKE Фрижидери

2 години редовна гаранција + 3 години дополнителна комерцијална гаранција.

Фрижидер со замрзнувач BESPOKE во прекрасна праска, небесно сина и чиста бела боја на панели е монтиран во розева кујна Фрижидер со замрзнувач BESPOKE во прекрасна праска, небесно сина и чиста бела боја на панели е монтиран во розева кујна

Ефикасно чистење и перење

AI Ecobubble™

Машината за перење и сушење Samsung со технологија AI Eco Bubble хармонично се вклопува во модерна дневна соба. Машината за перење и сушење Samsung со технологија AI Eco Bubble хармонично се вклопува во модерна дневна соба.

Bespoke Jet™

Чистење од крај до крај со Clean Station™ се-во-едно

3 Bespoke ЈЕТ во бела, сина и зелена стојат во модерна просторија пред ѕид со корални тонови. На дното на десната страна, има лого CES 2021 Innovation Awards за „Сè-во-едно“ Clean Station и друго лого за SLG сертификатот со 5 ѕвезди за способност за задржување прав 3 Bespoke ЈЕТ во бела, сина и зелена стојат во модерна просторија пред ѕид со корални тонови. На дното на десната страна, има лого CES 2021 Innovation Awards за „Сè-во-едно“ Clean Station и друго лого за SLG сертификатот со 5 ѕвезди за способност за задржување прав

BESPOKE Микробранова печка. Твој стил, повеќе вкус.

Розова BESPOKE Микробранова печка стои на розово шкафче Розова BESPOKE Микробранова печка стои на розово шкафче

Истакнато

01
Танцувајте во слободен стил со Freestyle
02
3 начини како да создадете здрав дом
03
Запознајте се со G·NUSMAS, љубопитниот вонземјанин

Бараш нешто друго?

 

* За опцијата Превод во живо е потребно поврзување на мрежа и најава на корисничка сметка на Samsung. Превод во живо е достапна само на инсталираната апликација Samsung Phone. За одредени јазици може да биде потребно групно преземањена на јазичен пакет. Нема поддршка за македонски јазик. Достапноста на услугата може да се разликува во зависност од јазикот. Точноста на резултатите не е загарантирана.

*Функциите на Galaxy AI ќе бидат достапни бесплатно најрано до крајот на 2025 година на поддржаните уреди Samsung Galaxy.

* Сликата е симулирана. Потребна е најава на Samsung account за одредени функции на вештачката интелигенција.

* Титаниум е нанесен само на рамката на уредот. Рамката не ги вклучува копчињата за јачина на звук и страничните копчиња.

* Потребна е најава на Samsung account за одредени функции на вештачката интелигенција.

* Сликата е симулирана за илустрација. Вистинското UX/UI може да се разликува.

* S Pen Fold Edition се продава посебно и е компатибилен со Z Fold5, Z Fold4 и Z Fold3. Flex mode е поддржан при агли меѓу 75˚ и 115˚.

* Сликата е симулирана. Достапноста на бојата и моделот може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra се рангирани како IP68. Базирано на услови за тестирање за потопување во слатка вода до 1,5 метри во траење до 30 минути. Не се препорачува користење на плажа или во базен.

* Сликата на екранот на часовникот е симулирана за илустративни цели. Достапноста од бои, големини, модели и ремчиња за часовникот може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Сликата е симулирана. Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Достапноста на боите може да варира во зависност од земјата, регионот или операторот. Galaxy A35 5G и Galaxy A55 5G имаат IP67. Врз основа на условите на тестот за потопување во вода до 1 метар, но до 30 минути. Отпорноста на уредот на вода и прашина не е постојана и лесно може да се намали со текот на времето.