Постојана иновација

Со функции кои ќе ти го направат денот полесен

Samsung refrigerators

Земи намирници во движење

Континуиран дизајн

Side by side design

Гарантирано задоволство

Горен замрзнувач

Samsung Top Mount Refrigerator

Повеќе простор, помалку купувања

Долен замрзнувал

Bottom mount freezer

Земи намирници во движење

Континуиран дизајн

Samsung Food Showcase Refrigerator
Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена