Galaxy Tab S7+

Сменете го начинот на којшто работите и играте

Galaxy Tab S4 Galaxy Tab S4

Го претставуваме Galaxy Tab S6

Креативност без граници

Доведи ја твојата креативност до нови височини со Galaxy Tab S6, таблет кој може сѐ и кој ги надминува границите со комплетно ново ниво на интеграција на S Pen пенкалото, и за работа и за забава. Извлечи максимум од потенцијалот и претвори ги предизвиците во нови можности со таблет што те подготвува за сѐ што носи животот.
Искористи ги комплетно апликациите што работат во поделен приказ на Galaxy Tab S6 во повеќекратен прозорец. Подели го приказот со само еден клик за да користиш апликации, како што се „Галерија“, „Е-пошта“, „Белешки на Samsung“ истовремено, коишто го делат екранот на големината што ќе ја избереш за да може да работиш онака како што сакаш.

Galaxy Tab S6 Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S4

Извршувај повеќе задачи истовремено без ограничувања!

Подготви се за работа Galaxy Tab S4 работи како десктоп компјутер со лента алатки, можност за прикажување на повеќе прозорци и вообичаени движења, како што се „повлечи и пушти“.
Кога сакаш да работиш како на десктоп компјутер, започни со Samsung DeX преку Брзиот панел на екранот и додади тастатура и глувче што се компатибилни со оперативниот систем Андроид.

Galaxy Tab S4 Galaxy Tab S4
Поглед под агол на Tab S7+ поврзан со Book Cover на Galaxy Tab S7, потпрен и отворен како книга. S Pen стои на левата страна на BookCover, а на десната страна се прикажува Tab S7 со сина, портокалова и виолетова слика на екранот. Поглед под агол на Tab S7+ поврзан со Book Cover на Galaxy Tab S7, потпрен и отворен како книга. S Pen стои на левата страна на BookCover, а на десната страна се прикажува Tab S7 со сина, портокалова и виолетова слика на екранот.

Book Cover

Носете го доверливо со стил

Поглед под агол на Tab S7+ потпрен и поврзан на тастатура Book Cover на Galaxy Tab S7+ со презентација што прикажува графикони и слики на екранот. Поглед под агол на Tab S7+ потпрен и поврзан на тастатура Book Cover на Galaxy Tab S7+ со презентација што прикажува графикони и слики на екранот.

Тастатура Book Cover

Од таблет до лаптоп во едно трепкање на очите

Безжична резервна батерија во сребрена боја Безжична резервна батерија во сребрена боја

Преносни батерии

Понеси резервна батерија со себе