Во тренд сега

Истражи ја серијата Samsung Galaxy Buds

Galaxy Buds2 Pro

Три уреди Galaxy Buds2 Pro се наредени. Galaxy Buds2 Pro уред во бора виолетова боја што е напред има две слушалки кои лебдат над затворена футрола. По средната бела затворена футрола следи Графитна затворена футрола на Galaxy Buds2 Pro. Три уреди Galaxy Buds2 Pro се наредени. Galaxy Buds2 Pro уред во бора виолетова боја што е напред има две слушалки кои лебдат над затворена футрола. По средната бела затворена футрола следи Графитна затворена футрола на Galaxy Buds2 Pro.
Снимка од страничен профил на жена која лежи на сонце покрај езеро и слуша музика со својот Galaxy Buds2 Pro. Снимка од страничен профил на жена која лежи на сонце покрај езеро и слуша музика со својот Galaxy Buds2 Pro.

24bit Hi-Fi аудио

Јасен избор за квалитетен звук

ANC

Го става во преден план вашиот список со нумери

360 аудио

Слушнете го како да сте таму

Добро избалансиран звук

Твојот свет, како што треба да се слушне

ANC

Избери го звукот што сакаш да го слушнеш

Лесен

Најлесните слушалки што некогаш се направени

Galaxy Buds FE

Две слушалки на Galaxy Buds FE лебдат над нивната малку отворена кутија за полнење. Две слушалки на Galaxy Buds FE лебдат над нивната малку отворена кутија за полнење.
Жената носи Galaxy Buds FE. Жената носи Galaxy Buds FE.

Ергономска удобност

Пар удобност за тебе

Моќен ANC

Исклучи го светот со моќниот ANC

Збогатен бас звук

Богат,длабок бас звук

Galaxy Buds Live

Две слушалки Galaxy Buds Live во мистично бронзена, кои ја прикажуваат задната страна, се поставени една до друга. Две слушалки Galaxy Buds Live во мистично бронзена, кои ја прикажуваат задната страна, се поставени една до друга.
Снимка од страничен профил на маж како лежи на сонце во двор и слуша музика со својот Galaxy Buds Live. Снимка од страничен профил на маж како лежи на сонце во двор и слуша музика со својот Galaxy Buds Live.

Легендарен дизајн

Најновиот облик на вистински безжични слушалки

Три бои

Издигнете го вашиот стил со сјаен финиш

ANC

Од тебе зависи што ќе слушаш

Споредете ги моделите

Модел

* Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.