Деловна област

Деловна област

Преземање на
водството во
технолошката
иновација

Преземање на водството во технолошката иновација

Samsung Electronics постојано создава нова иднина. Го истражуваме непознато за да откриеме технологии што ќе им помогнат на луѓето ширум светот да водат посреќен и поздрав живот.

Електроника за широка потрошувачка

Генијални иновации
што никогаш не ги
очекувавте

Создаваме култура на бескрајни можности. Длабоката доверба и лојалноста на нашите клиенти нè поттикнуваат постојано да растеме и да бидеме предводник во иновацијата.

Информатичка технологија и мобилни комуникации

Се стремиме да ги зголемиме вредноста и практичноста за нашите клиенти

Ги прошируваме нашите најразновидни мобилни уреди, но и работиме напорно за развивање на иновациите од следната генерација.

Решенија за уреди

Развиваме производи од
следната генерација за
подобра иднина

Сите истражувачи и програмери низ целиот свет работат на откривањето на следните технологии што ќе ни го променат животот за да создадат нови вредности и да го направат светот подобар.

Центар за истражување и развој

Ја обликуваме иднината преку непрекината иновација и интелигенција