Решенија за уреди

Решенија за уреди

Развиваме производи
од следната генерација
за подобра иднина

Развиваме производи од следната генерација за подобра иднина

Со цел вашите решенија за информатичка технологија
работат непречено, внатрешноста на целиот асортиман
на електронски уреди е дизајнирана за да обезбеди
максимална изведба, сигурност и долготрајност.

Со цел вашите решенија за информатичка технологија
работат непречено, внатрешноста на целиот асортиман
на електронски уреди е дизајнирана за да обезбеди
максимална изведба, сигурност и долготрајност.

Крупен кадар на рацете на човек којшто држи таблет, што е поврзан со надворешен тврд диск Samsung. На масата има лаптоп компјутер што е исто така поврзан со надворешен тврд диск. Крупен кадар на рацете на човек којшто држи таблет, што е поврзан со надворешен тврд диск Samsung. На масата има лаптоп компјутер што е исто така поврзан со надворешен тврд диск.

Samsung Electronics ја зајакнува водечката позиција на пазарот за меморискиот бизнис преку супериорна технологија и голема заштеда во трошоците. Ова создава возбудливи можности. Ги прошируваме нашите високопрофитабилни разновидни производи, главно за мобилни уреди и ја забрзуваме конверзијата на процесот, истовремено фокусирајќи се на развој на производи од следната генерација. Поддржани од зголемената побарувачка за сензори AP и CIS, нашиот Бизнис за системска интеграција од големи размери покажа силно водство според растот и трошоците, овозможувајќи ни побрзо пуштање во продажба на производите од следната генерација.

Меморија

Создавање подобар живот преку најсовремената зелена меморија со најдобра изведба во својата класа

Маж и жена коишто држат таблет стојат до голем компјутер и гледаат во екранот. Маж и жена коишто држат таблет стојат до голем компјутер и гледаат во екранот.

Системска интеграција од големи размери

Дизајнирање на иднината преку истражување и развој и иновации кај полупроводниците

Крупен кадар на рацете на маж којшто држи мал уред со светла, сина холографска слика на мрежа на поврзани јазли кои излегуваат од неа. Крупен кадар на рацете на маж којшто држи мал уред со светла, сина холографска слика на мрежа на поврзани јазли кои излегуваат од неа.

Леарница на Samsung

Испорачуваме целосен опсег на леани решенија, од напредна процесна технологија до докажан екосистем на интелектуалната сопственост и дизајнот.

Крупен кадар на две раце со ракавици што допираат сјаен син и виолетов метален диск. Крупен кадар на две раце со ракавици што допираат сјаен син и виолетов метален диск.