Одбери го твојот апарат за готвење

Види ги сите апарати за готвење

Врвен допир

Vapour технологија

Vapour технологијата го комбинира дејството на испарувањето и топлината за да се задржи сочноста на храната од внатре а да има златна кора од надвор.

Печка

Прецизно готвење

Плочи за готвење

Samsung Virtual Flame™ технологијата ни помага LED светлата визуелно да не известуваат за топлината на секоја рингла. Уживај во прецизно готвење.

Плочи за готвење

Силно вшмукување

Аспиратори

Пареата, мирисите и чадот можат лесно да ја за гушат кујната. Аспираторот заедно со својата моќ на вшмукување моментално ја расчистува и проветрува кујната.

Аспиратори

Елегантни и моќни

Самостојни микробранови печки

Уживај во флексибилноста на Samsung микробрановата која со помош на Power Convection, се однесува како класична печка. Спреми ја храната која ќе ја задржи кората крцкава.

Samsung samostojeće микробранови

Професионална чистота

Машини за перење садови

После готвење, треба да се погрижиш за валканите садови. Samsung машините за перење се револуционерни во перењето на садовите. Лесно следи го циклусот на перење преку LED екранот, едноставно премести ги поголемите садови на прилагодливите полици и заштеди време и пари при перењето на мал број на садови.

samsung машини за садови