NV7000N Електрична рерна со флексибилна врата

NV7000N Електрична рерна со флексибилна врата

NV75R5641RB/OL

5.0 (1)

Одбери боја

Боја :

Една флексибилна врата. Се отвора на два начина.

Флексибилна врата

Уживај во целосна флексибилност на готвењето различни јадења користејќи флексибилна врата. Кога готвиш мали јадења, отвори ја горната половина за да ја употребиш само горната зона. Додека готвиш различни јадења, може да ѝ пристапиш на горната зона за да не дојде до загуба на топлината во долната зона. Кога за готвење ја користиш целата фурна, може да ја отвориш целата врата.

Флексибилна врата Флексибилна врата

Готви поефикасно повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Dual Cook Flex™ Dual Cook Flex™

Готви поефикасно повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Dual Cook Flex™ Dual Cook Flex™

Готви поефикасно повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Dual Cook Flex™ Dual Cook Flex™

Готви поефикасно повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Dual Cook Flex™ Dual Cook Flex™

Намали го губењето на топлината со отворање на половина рерна

Dual Cook Flex™

Заштеди многу време и енергија подготвувајќи ги своите јадења. Користењето само на горната зона значи дека може да го скратиш времето на подготовка за 22% и да употребиш до 20%* помалку енергија во споредба со загревањето на цела фурна.

Dual Cook Flex™ Dual Cook Flex™

* Вкупната потрошувачка на енергија се намалува за 20,8%, а времето на готвење се скратува за 21,8%, покажуваат резултатите засновани врз протоколот за испитување IEC-60350 (колачиња, конвекција 155℃, во споредба со целата фурна). **Реалната заштеда зависи од предметот што се готви, начинот на употреба и др.

Едноставно чистење со помош на каталитички систем

Каталитичко чистење

Заштеди ги времето и трудот кои инаку мораш да ги вложиш во стружење на фурната. Системот за каталитичко чистење* го олеснува одржувањето на чистотата на рерната. Каталитичката облога на задната внатрешна страна во фурната ги впива маснотиите кои прскаат и капат за време на подготовка на јадењето. Со тоа рерната се чисти сама и нема потреба од напорна работа и скапи средства за чистење.

*Само моделите NV75N5641RS, NV75N5641BS. **Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.

Каталитичко чистење Каталитичко чистење

*Само моделите NV75N5641RS, NV75N5641BS. **Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.

Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини

Голем капацитет од 75 l

Готви повеќе јадења и поголеми количини користејќи ја огромната фурна од 75 l. Таа ти овозможува повеќе можности за готвење дома. Може заедно да подготвуваш повеќе различни јадења одеднаш, на пример, сè што ти е потребно за забава. Исто така, можеш да ставиш големи парчиња продукти, на пример, голема мисирка за семеен собир.

Голем капацитет од 75 l Голем капацитет од 75 l

Извонредната енергетска ефикасност штеди пари

Енергетска ефикасност од класа А+

Зголеми ја енергетската ефикасност на својот дом и намали ги сметките за струја. Може да ја користиш целата фурна, а и понатаму да имаш исклучителна енергетска ефикасност од класата А+ со економичен режим. Покрај тоа, и понатаму ќе имаш погодност на користење на многу голем и флексибилен простор на фурната.

Енергетска ефикасност од класа А+ Енергетска ефикасност од класа А+

Ставај и вади ги тавите без никаков проблем

Телескопска шина

Ставај и вади ги работите од фурната многу полесно. Телескопската шина мазно се лизга внатре и надвор практично без никаков напор, дури и ако користиш големи и тешки тави. Нејзиното триење е многу помало, па ставањето и вадењето е многу полесно. Може да ја полеваш, вртиш и зачинуваш храната, а притоа ништо да не ти истече.

Телескопска шина Телескопска шина

Поголема погодност. Професионални резултати.

Спецификации

  • Конвекција 1200 / 1200 W
  • Надворешни димензии (ШxВxД) 595x595x570mm
  • Тежина (нето) 41.7kg
  • Напојување / номинална вредност A+

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.