Постојана иновација

Фрижидери

Samsung фрижидери

Избери го твојот фрижидер

Види ги сите фрижидери

Вграден фрижидер со замрзнувач

Samsung вградените фрижидери со замрзнувач од серијата BRB6000 подолго ја чуваат оригиналната свежина, арома и текстура на храната благодарејќи на напредниот систем на ладење кој ја оптимизира температурата и влажноста, ја одржува температурата и ја спречува акумулацијата на мраз.

Samsung фрижидери- вградени фрижидери од серијата BRB6000

Food Showcase фрижидер

Преку иновативниот систем со две врати, Samsung Food Showcase фрижидер е дизајниран да го подобри начинот на кој ја чуваш храната.

Samsung фрижидери - Samsung Food Showcase фрижидер

Фрижидер со долен замрзнувач

Samsung фрижидерот со долен замрзнувач ти нуди голем простор за складирање и одлично ладење.

Samsung фрижидери - Samsung фрижидери со долен замрзнувач

Фрижидер со горен замрзнувач

Брзо и лесно чувај ги и уште полесно пронајди ги твоите намирници.

Samsung фрижидери- Samsung фрижидери со долен замрзнувач

Triple Cooling™ систем на ладење

Револуционерно ладење

Triple Cooling системот независно ја контролира температурата, влажноста и го спречува мешањето на мириси во сите 3 оддели.

Samsung фрижидери - Triple Cooling™ Technology

Фрижидер со француски врати

Совршено компатибилен дизајн

Модерен дизајн во длабочина и висина на работната плоча кој беспрекорно се вклопува во твојата кујна за потполно усогласен изглед кој го подобрува уживањето во целата кујна и го прави твојот простор да изгледа преубаво.

Samsung фрижидери - Samsung фрижидер со француски врати