Space монитори

Уживај во далеку поживо искуство со повеќенаменските монитори Samsung со висока резолуција.

монитори samsung со висока резолуција

Избери го својот монитор

ВИДИ ГИ СИТЕ МОНИТОРИ

Уживај во повеќе простор

Samsung го претставува својот нов и иновативен монитор, Space Monitor, кој нуди повеќе простор на бирото и со тоа ја зголемува ефикасноста на работењето. Кога не го користиш Space Monitor-от само помести го наназад и потпри го на ѕидот, со тоа ќе добиеш повеќе простор за работа и ќе ја зголемиш продуктивноста.

Samsung Space Monitor

Редефинирај ја играта

Гејминг монитори со идеални поставки за твојата игра. Режимот на игра оптимално го прилагодува гама нивото на црна боја, контрастот, острината и бојата на сите видови на игри. Режимот за брза реакција го намалува каснењето помеѓу уредот и сликата на екранот.

qled gejming монитор samsung

Заоблени монитори

Кога гледаш на монитор со рамен екран подолго време, очите прават мали, но постојани промени во фокусот што доведуваат до замор. Заоблените монитори им овозможува на твоите очи да одржуваат постојан фокус низ целиот екран, што резултира во поудобно искуство при гледањето.

Заоблени монитори Samsung