Што е ново

Galaxy Z

Отвори го твојот свет

Сивозелен Galaxy Z Fold4 е отворен под тап агол со разнобоен тапет налик на панделка кој е прикажан на неговиот главен екран. S Pen Fold Edition е ставен пред него. Позади него е Galaxy Z Flip4 во бора виолетова боја отворен под агол од 45 степени и поставен како шатор. Сивозелен Galaxy Z Fold4 е отворен под тап агол со разнобоен тапет налик на панделка кој е прикажан на неговиот главен екран. S Pen Fold Edition е ставен пред него. Позади него е Galaxy Z Flip4 во бора виолетова боја отворен под агол од 45 степени и поставен како шатор.
Ново
Ново

Galaxy S

Добредојде во епскиот стандард

Горната половина на Galaxy S22 Ultra во бордо боја и Galaxy S22+ во Фантомски бела, и двете гледани одзади. И двата балансираат на еден агол. Горната половина на Galaxy S22 Ultra во бордо боја и Galaxy S22+ во Фантомски бела, и двете гледани одзади. И двата балансираат на еден агол.

Galaxy Note

Моќен телефон кој ја прави моќна вашата работа и игра

Уред Samsung Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена и уред Samsung Galaxy Note20 во мистично зелена, двата претставуваат S Pen во истите бои, прикажани еден до друг. Уред Samsung Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена и уред Samsung Galaxy Note20 во мистично зелена, двата претставуваат S Pen во истите бои, прикажани еден до друг.

Серија Galaxy A

Супер е за секој

Прикажани се четири уреди Galaxy A53 5G, а три од нив ја покажуваат задната страна за да се прикажат боите Супер црна, Супер сина и Супер праска, а единствениот Galaxy A53 5G завртен од предната страна покажува живописна слика на маж кој е завиткан во бел текст што гласи Awesome. Прикажани се четири уреди Galaxy A53 5G, а три од нив ја покажуваат задната страна за да се прикажат боите Супер црна, Супер сина и Супер праска, а единствениот Galaxy A53 5G завртен од предната страна покажува живописна слика на маж кој е завиткан во бел текст што гласи Awesome.

Поврзаната моќ на Samsung Galaxy

Наредени се виолетови и бели производи Galaxy кои го претставуваат пространиот екосистем на Galaxy. Вклучени се Galaxy Z Flip4 отворен под агол од 90, преклопен Galaxy Z Flip4 гледан од предна страна, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro со отворен држач и слушалки за во уво во лежиште, друг Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro со затворена футрола. Наредени се виолетови и бели производи Galaxy кои го претставуваат пространиот екосистем на Galaxy. Вклучени се Galaxy Z Flip4 отворен под агол од 90, преклопен Galaxy Z Flip4 гледан од предна страна, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro со отворен држач и слушалки за во уво во лежиште, друг Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro со затворена футрола.
Ново
Ново
Ново

Споредете ги моделите

Модел

* Сликата е симулирана за илустративна цел. 

** Достапноста на бојата и моделот може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

*** Galaxy A53 5G е категоризиран како IP67 согласно условите за тестирање за потопување во свежа вода до 1 метар до 30 минути. Безбеден е само при низок притисок на вода.

* S Pen е вградено само во Galaxy S22 Ultra.

* S Pen е вклучен со серијата Tab S8. Samsung Galaxy Watch4 Classic и Buds Pro се продаваат одделно. Достапноста на бојата се разликува според земјата.

* Сликата е симулирана. Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

* Слика на изданијата Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G и S Pen Fold симулирани за илустрација.

* Изданието S pen Fold се продава одделно и е компатибилен само со Z Fold3 5G.

* Сликата е симулирана. S Pen Fold Edition се продава одделно и е компатибилен само со Z Fold4 и Z Fold3.

* Сликата е симулирана за илустративни цели. Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro се продаваат одделно. Достапноста на бои, големини, модели и ремени за часовници може да се разликува во зависност од земја или оператор.