Направи си телевизор каков што сакаш

На екранот на The Frame е прикажана Мона Лиза. На екранот на The Frame е прикажана Мона Лиза.
На екранот на The Frame е прикажана Мона Лиза. На екранот на The Frame е прикажана Мона Лиза.
The Frame е монтиран на држач и прикажува разни уметнички дела. The Frame се наоѓа до врамени слики на ѕидот, што прави и The Frame да изгледа како да е врамена слика. The Frame е монтиран на држач и прикажува разни уметнички дела. The Frame се наоѓа до врамени слики на ѕидот, што прави и The Frame да изгледа како да е врамена слика.
The Frame е монтиран на држач и прикажува разни уметнички дела. The Frame се наоѓа до врамени слики на ѕидот, што прави и The Frame да изгледа како да е врамена слика. The Frame е монтиран на држач и прикажува разни уметнички дела. The Frame се наоѓа до врамени слики на ѕидот, што прави и The Frame да изгледа како да е врамена слика.

Претвори го домот
во уметничка галерија

Уметнички режим

Кога е исклучен, The Frame за миг се претвора во платно за да прикаже над 1600 уметнички дела од разни музеи и галерии – или, пак, твоите фотографии – за да го збогати просторот.

* За пристап до сите избрани дела потребна е претплата на Art Store. Претплатата подлежи на давачки.

Наведен е список со уметнички галерии и музеи ширум светот. Наведен е список со уметнички галерии и музеи ширум светот.
Наведен е список со уметнички галерии и музеи ширум светот. Наведен е список со уметнички галерии и музеи ширум светот.

Уживај во тоа што се прикажува,
а не во отсјајот

Прикажани се 2 верзии од исто уметничко дело - едната е прикажана на конвенционален екран што има отсјај на светлина, а другата е прикажана на мат екран. Дадено е логото Glare Free кое гласи: „Reflection Glare UGR<10, Discomfort Glare UGR<22, Disability Glare UGR<34“. Прикажани се 2 верзии од исто уметничко дело - едната е прикажана на конвенционален екран што има отсјај на светлина, а другата е прикажана на мат екран. Дадено е логото Glare Free кое гласи: „Reflection Glare UGR<10, Discomfort Glare UGR<22, Disability Glare UGR<34“.
Прикажани се 2 верзии од исто уметничко дело - едната е прикажана на конвенционален екран што има отсјај на светлина, а другата е прикажана на мат екран. Дадено е логото Glare Free кое гласи: „Reflection Glare UGR<10, Discomfort Glare UGR<22, Disability Glare UGR<34“. Прикажани се 2 верзии од исто уметничко дело - едната е прикажана на конвенционален екран што има отсјај на светлина, а другата е прикажана на мат екран. Дадено е логото Glare Free кое гласи: „Reflection Glare UGR<10, Discomfort Glare UGR<22, Disability Glare UGR<34“.

Мат екран

Целосно уживај во она што е на екранот со новиот мат екран кој драстично го намалува отсјајот.

Персонализиран за да се вклопи
во твојот простор

Во The Frame се вметнуваат рамки во разни бои за да се прикаже дека може да се менуваат. Во The Frame се вметнуваат рамки во разни бои за да се прикаже дека може да се менуваат.
Во The Frame се вметнуваат рамки во разни бои за да се прикаже дека може да се менуваат. Во The Frame се вметнуваат рамки во разни бои за да се прикаже дека може да се менуваат.

Приспособлива рамка

Приспособи го просторот со помош на рамките што го истакнуваат ентериерот. Тенките, менливи рамки се дизајнирани да изгледаат како рамка, со цел беспрекорно да го надополнат секој простор.

* Customizable Frame is sold separately.

Modern-styled bezels in white, brown, beige and dark brown are on display. Beveled frames are also on display in white and brick red. Modern-styled bezels in white, brown, beige and dark brown are on display. Beveled frames are also on display in white and brick red.

Создаj свој личен изглед
со помош на разните опции

Стилизирај го The Frame онака како што сакаш,
совршено да се вклопи во секој простор.

The Frame е намонтиран на ѕид со помош на тенкиот ѕиден носач што е вклучен со купување на The Frame. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од портрет режим во режим на пејзаж*. The Frame е намонтиран на ѕид со помош на тенкиот ѕиден носач што е вклучен со купување на The Frame. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од портрет режим во режим на пејзаж*.
The Frame е намонтиран на ѕид со помош на тенкиот ѕиден носач што е вклучен со купување на The Frame. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од портрет режим во режим на пејзаж*. The Frame е намонтиран на ѕид со помош на тенкиот ѕиден носач што е вклучен со купување на The Frame. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од портрет режим во режим на пејзаж*.
  • * Се продава одделно.
  • * Видеото е симулирано и служи само за илустрација. Реалниот изглед може да се разликува од прикажаниот на видеото.
The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од режим на пејзаж во портрет режим*. The Frame е монтиран на држач Studio Stand*. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од режим на пејзаж во портрет режим*. The Frame е монтиран на држач Studio Stand*.
The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од режим на пејзаж во портрет режим*. The Frame е монтиран на држач Studio Stand*. The Frame поставен на држач што автоматски се ротира од режим на пејзаж во портрет режим*. The Frame е монтиран на држач Studio Stand*.

Најди ја идеалната големина за твојот простор