Разубави го секој простор со прекрасно уметничко дело

The Frame закачен на ѕид во дневна соба над кауч, покажува уметничко дело насловено „Мостот „Голден Гејт“ (2015) од Џори Харли“. The Frame закачен на ѕид во дневна соба над кауч, покажува уметничко дело насловено „Мостот „Голден Гејт“ (2015) од Џори Харли“.
Оној момент кога ќе го исклучиш The Frame е моментот кога тој станува приспособливо дигитално платно каде што може да се изложат сите твои омилени уметнички дела, давајќи ти повеќе начини да го изразиш твојот вкус за елеганција и естетика.

Еве што го прави The Frame омилен меѓу вљубениците во уметноста.

Откако ќе се исклучи, The Frame се претвора во уметничка галерија која може да ја посетуваш кога и да посакаш

Уметнички режим

Уживај во ново искуство со уметноста од твојот дом. Притисни го копчето за вклучување на One Remote и гледај како уметничкиот режим го претвора црниот екран на телевизорот во приватна галерија од твоите омилени уметнички дела.

* Мртва природа #1 (Пустинска оаза) Реквием (2018), од Дин Вест
* Самрак (2016), од Танто Сутианто
The Frame закачен на ѕид во дневна соба над парче декоративен мебел, покажува фудбалски натпревар

Пребарувај во селекција на повеќе од 1400 уметнички дела од светска класа.

Неколку слики од уметнички дела се прикажани како се вртат на вртелешка, која застанува на уметничкото дело. Неколку слики од уметнички дела се прикажани како се вртат на вртелешка, која застанува на уметничкото дело.

Art Store

Новата и подобрена Art Store го олеснува пребарувањето, наоѓањето и преземањето од проширената библиотека со дела од водечки меѓународни галерии. Бирај од листа на она што е популарно во светот, вклучувајќи ги сите твои омилени класични и модерни ремек-дела, како и извонредни професионални фотографии.

* Мртва природа #1 (Пустинска оаза) Реквием (2018), од Дин Вест * За пристап до сите избрани дела потребно е да се претплатите на Art Store. Претплатата подлежи на давачки. Уметничките дела во Art Store подлежат на промена без претходно известување. * Сензорот за движење може да се активира во менито за поставки на уметничкиот режим.
* Сензорот за движење е оневозможен во следниве земји: Кина, Тајланд, Узбекистан, Украина и Саудиска Арабија.
Откако ќе избереш уметничко дело од разновидниот избор на Art Store, се појавува интерфејс со копчињата „Set“, „Acquire Artwork“, „Favorite“ со детални информации за избраното уметничко дело, Related Artworks како што е покажано подолу.

Уметничките дела секогаш изгледаат најдобро, дури и кога се менува осветленоста

The Frame е монтиран на студиски држач и поставен во отворена дневна соба, веднаш до кауч, под две светла.

Сензор за осветлување

Сензорот за осветлување на The Frame автоматски ја приспособува осветленоста на екранот и бојата врз основа на надворешните услови на осветленост, спречувајќи промена на природните бои на уметничкото дело.

* Предградие (2016), од Филип Бони

Откако ќе си заминеш, уметничкиот режим се исклучува.

Сензор за движење

Празна соба не е вистинското место за ремек-дело. Благодарение на технологијата на сензор за движење кој штеди енергија која ја поседува The Frame, може да уживаш во омиленото уметничко дело кога си во собата, а кога ќе заминеш, тоа самото се исклучува.

* Бадемово млеко (2013), од Каролин Мекларен
The Frame which shows an artwork titled "Almond Milk (2013) By Carolyn MacLaren"is superimposed on top of kitchen counter with fruit basket.  The Frame на кој е прикажано уметничко дело насловено „Бадемово млеко (2013) од Каролин Мекларен“ е поставен врз кујнски пулт со кошница со овошје.

Врами ги најсаканите моменти

My Collection

The Frame доаѓа со 16 GB вградена меморија која ти овозможува да зачуваш до 1200 слики. Или испрати ги твоите фотографии на The Frame преку телефон или USB диск и сподели сопствено ремек-дело.

* Личните фотографии поставени во The Frame ќе се прикажуваат во оригиналната резолуција.
* Меморијата за 1200 слики се заснова врз големина на датотека од 5 MB по зачувана фотографија.
* За најдобри резултати при прикажувањето лични фотографии, препорачуваме резолуција на слики од 4K (3840*2160) или поголема.
* За поврзување телефон со The Frame потребно е и телефонот и телевизорот да бидат поврзани на истата Wi-Fi мрежа. * Само за компатибилни уреди
 The Frame покажува селфи фотографија од девојка и нејзиното куче.

Лесно приспособи го изгледот на твојата фотографија

Mat Canvas

Уживај во уште повеќе персонализација на прикажувањето на твоите уметнички дела и додај реалистична мат заднина зад твоите дела за да ги истакнеш. Избери од 5 мат заднини и 16 бои.

Различни селфи фотографии снимени од девојката и нејзиното куче на плажа се поставени во средина и подредени симетрично.

* Приспособливата рамка и другите додатоци се продаваат одделно.

* Сликите се симулирани само за илустрација. Спецификациите за изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени без известување.

* Реалниот производ, вклучително и далечинскиот управувач, може да се разликува од прикажаниот на сликата. Погледни ја нашата галерија на производи.