Многу повеќе од обичен телевизор

Можност да се изразиш себеси. Во твојот простор, на твој уникатен начин.

Video počinje pitanjem „Šta definiše tvoj stil? Više od običnog televizora, moji izbori, čine ono što jesam. Koji je tvoj izbor?” Pojavljuju se redom lica šest osoba, a poslednji kadar na ekranu je kolaž sastavljen od svih šest lica ljudi.

Кој Lifestyle телевизор е вистинскиот за тебе?

 • Уникатност

 • Големина на екран

 • Боја

 • Лична уметничка галерија
 • 85"/75"/65"/55"/50"/
  43"/32"
 • Црн (со разни стилови на рамка и разни бои)
 • Преносен паметен проектор
 • 30" ~ 100"
 • Бел
 • Уникатен дизајнерски телевизор
 • 65"/55"/50"/43"
 • Небесно бела
  Сина
 • Домашно кино
 • До 120"/130"
 • Бел
 • QLED искуство надвор
 • 75"/65"/55"
 • Црна
 • Телевизор кој се врти
 • 43"
 • Темно сина

* Погледнете ја страницата со детали за секој модел.

The Frame

Направи си свој телевизор

Дизајниран да изгледа како тенка рамка за слика, бирај од над 1600 уметнички дела од светски препознаени институции на Art Store и уживај во Мат екран.

The Frame is displaying a famous artwork on its screen. The Frame's Top 4 Features including Matte Display, Modern Frame Design, Customizable Frame, Art Mode are on display. A woman is sitting on a sofa enjoying a famous artwork displayed on The Frame. The Frame is displaying a famous artwork on its screen. The Frame's Top 4 Features including Matte Display, Modern Frame Design, Customizable Frame, Art Mode are on display. A woman is sitting on a sofa enjoying a famous artwork displayed on The Frame.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. The Frame стои на држач поставен до слики на ѕид. Прикажан е агол од приспособлива рамка која постојано ги менува боите.

The Freestyle

Неочекувана радост секаде

The Freestyle е сѐ што сакаш од еден проектор и многу повеќе од тоа. Дизајнот од 180 степени ти овозможува флексибилност да ја проектираш содржината на секаква површина. Премиум звукот во 360 го зголемува задоволството додека уживаш во сите карактеристики на паметен телевизор.

Прикажан е The Freestyle. Сеопфатен дизајн, инстант поставување, премиум звук во 360, паметно ТВ искуство се претставени како главни 4 карактеристики на The Freestyle. Прикажан е The Freestyle. Сеопфатен дизајн, инстант поставување, премиум звук во 360, паметно ТВ искуство се претставени како главни 4 карактеристики на The Freestyle.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. The Freestyle проектира слика на забава со многу луѓе. Група луѓе лежат и проектираат слика на плафонот. The Freestyle се врти 180 степени во средината со многу раце наизменично држејќи го The Freestyle. 2 лица се наоѓаат во надворешна средина, проектирајќи филм преку The Freestyle.

The Serif

Безусловно прекрасен

Со препознатливиот „I“ профил, The Serif изгледа одлично под секој агол, па затоа ќе изгледа одлично и каде било во домот – со или без држачот што се вади. Благодарение на технологијата QLED и технологијата на мат екран, може да ги гледаш омилените содржини во 4K резолуција со драстично намален отсјај.

Прикажан е The Serif поставен на држач. Прикажани се главните 4 карактеристики на The Serif, вклучително 360 сеопфатен дизајн, мат екран, држач што се вади, технологијата QLED. Прикажан е The Serif поставен на држач. Прикажани се главните 4 карактеристики на The Serif, вклучително 360 сеопфатен дизајн, мат екран, држач што се вади, технологијата QLED.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. The Serif е поставен на држач, до маса полна со храна. The Serif е поставен на маса без држач. The Serif е поставен на држач до стол. The Serif е поставен на држач свртен кон маса.

The Premiere

Направи си лично кино во 4K со тројниот ласерски проектор

The Premiere носи забава со квалитет како кино во твојот дом со ултрасветол троен ласер кој се издолжува до 130 инчи и со моќен звук што ја исполнува просторијата. Уживај во искуството со паметен ТВ со сертифицирани ОТТ услуги во 4K резолуција.

Прикажан е The Premiere како проектира слика од плажа. Главните 4 карактеристики на The Premiere се претставени како технологија на троен ласер, ултракраток домет, моќен звук и искуство како паметен телевизор. Жена гледа содржина проектирана со The Premiere, додека таа сипе вино на стол. На ѕид е прикажана содржина од The Premiere. Прикажан е The Premiere како проектира слика од плажа. Главните 4 карактеристики на The Premiere се претставени како технологија на троен ласер, ултракраток домет, моќен звук и искуство како паметен телевизор. Жена гледа содржина проектирана со The Premiere, додека таа сипе вино на стол. На ѕид е прикажана содржина од The Premiere.

The Terrace

QLED искуство надвор, дури и во најсончевите денови

The Terrace ја носи забавата надвор. Уживај во телевизија и надвор, со технологија на слика QLED и пристап до разни содржини со вграден паметен телевизор.

The Terrace е монтиран на ѕид во надворешен простор. Главните 4 карактеристики на The Terrace се претставени како заштита од директно сонце, ултрасветла квалитетна слика, вграден паметен телевизор и издржливост отпорна на временски услови. The Terrace е монтиран на ѕид и 2 лица гледаат спортски натпревар надвор. The Terrace е монтиран на ѕид надвор. The Terrace е монтиран на ѕид во надворешен простор. Главните 4 карактеристики на The Terrace се претставени како заштита од директно сонце, ултрасветла квалитетна слика, вграден паметен телевизор и издржливост отпорна на временски услови. The Terrace е монтиран на ѕид и 2 лица гледаат спортски натпревар надвор. The Terrace е монтиран на ѕид надвор.

The Sero

Мобилна забава, уште подобра на телевизор

The Sero ротира од режим на пејзаж во портрет режим и затоа е совршен за гледање на содржините од мобилниот телефон на големиот екран. Гледај ги содржините од мобилниот телефон во технологија QLED и технологија на мат екран кои драстично го намалуваат отсјајот и уживај во моќните 4.1 канални 60-ватни звучници на The Sero.

Прикажан е The Sero во портрет режим. Неговите главни 4 карактеристики се претставени како екран оптимизиран за содржини од мобилен телефон, мат екран, 4.1-канален моќен звук и технологија QLED. Прикажан е The Sero во портрет режим. Неговите главни 4 карактеристики се претставени како екран оптимизиран за содржини од мобилен телефон, мат екран, 4.1-канален моќен звук и технологија QLED.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. Маж ги гледа друштвените мрежи на својот телефон. Истата слика е пресликана на The Sero кој е во портрет режим. На The Sero, кој е во режим на пејзаж, е прикажан автомобил. Потоа ротира во портрет режим и ги прикажува друштвените мрежи на екранот.

Опреми ги своите Lifestyle телевизори.

Разгледај ја дополнителната опрема што одговара на твојот телевизор и оптимизирај го гледањето.

* Телевизорот и дополнителната опрема се продаваат одделно.