Наградуваниот Galaxy

Наградуваниот Galaxy

Награди за иновации на CES 2021®

Стилскиот паметен часовник за следење на здравјето, Galaxy Watch3, беше одликуван.

*Наградите за иновации на CES® се доделуваат на производи засновани на материјали што се поднесуваат од страна на одликуваните. CTA ниту ја потврдува точноста на поднесоците ниту ги тестира производите.

Два паметни часовници Galaxy Watch3, еден во мистично црна боја, а другиот во мистично бронзена боја, двата се гледаат од предната страна со лица на часовникот во аналоген стил на екранот. Лого на наградата за одликување на Наградите за иновации 2021 CES. Два паметни часовници Galaxy Watch3, еден во мистично црна боја, а другиот во мистично бронзена боја, двата се гледаат од предната страна со лица на часовникот во аналоген стил на екранот. Лого на наградата за одликување на Наградите за иновации 2021 CES.

Galaxy Watch Active2

Откриј го најновото од твојот партнер за здравје и добросостојба. Следи ја својата активност попрецизно, имај увид за здравјето на поголем екран со нов, свеж изглед.

Жена вежба и носи Galaxy Watch Active2 на раката Жена вежба и носи Galaxy Watch Active2 на раката

Galaxy Watch3

Најнапредниот контролор на здравјето на паметен часовник

Часовникот што внимава на вас. Galaxy Watch3 ја комбинира продуктивноста на мобилните телефон и водечката технологија за здравје во еден првокласен и класичен уред. Нашиот најнапреден часовник Galaxy досега, Galaxy Watch3 ви помага да управувате со вашиот живот и здравје без напор - ставајќи ја вашата добросостојба во вашите раце.

Поглед од напред на Galaxy Watch3 од 45 mm во мистично црна боја со спортско класично лице на часовникот. Поглед од напред на Galaxy Watch3 од 45 mm во мистично црна боја со спортско класично лице на часовникот.

Galaxy Fit

Лесен, а издржлив - Galaxy Fit е нова генерација на фитнес-следачи. Автоматското фитнес-следење ти овозможува да се сконцентрираш на твоето вежбање.

Жена се истегнува, се наведнува кон стапалото и ја допира обувката, а на раката носи Galaxy Fit Жена се истегнува, се наведнува кон стапалото и ја допира обувката, а на раката носи Galaxy Fit

Апликации кои те мотивираат да напредуваш

Подобри го животот со апликации од Galaxy или голем број разни апликации од трети страни кои може да се преземаат.

Galaxy Watch Active2 во црна боја, гледан од предната страна, опкружен со икони од разни апликации за паметен часовник: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K,  Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie и MyFitnessPal Galaxy Watch Active2 во црна боја, гледан од предната страна, опкружен со икони од разни апликации за паметен часовник: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K,  Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie и MyFitnessPal

* Достапноста на апликации за уредите Galaxy може да се разликуваат во зависност од операторот или земјата.

Кожно  ремче со црна боја од 22 mm Кожно  ремче со црна боја од 22 mm

Ремчиња за часовници

Направете ја по свое

Подлога Duo Pad за безжичен полнач Подлога Duo Pad за безжичен полнач

Безжични полначи

Оставете го да се наполни

Пакување безжична батерија во сребрена боја Пакување безжична батерија во сребрена боја

Батерии

Полни и додека се движиш